Kimler erkenci namaza kalktım ben en sevdiğim şey sabah namazına uyanmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️ kahvemi içtim halı vardı ince onu bi yıkadım şimdi mutfak topluycam ardından okan 11 de kursa gidicek kahvaltı yaparız banyo ödevler derken bugünde böyle biter varmı sizinde planınız bugün neler yapacaksınız ? Hadi kahve yapın kendinize benden size
Hala yataktayiz. Ben orucluyum diye kalkmadim yoksa şimdiye kadar kahvaltı bile yapmıştık
Günaydın ayşomm
Daha yeni kahvaltı hazirlicam sonra kahve
Sizin ora karanlık hala
Bizim burda güneş yarıladı )
...
Annemlerdeyiz Hüseyin ali rekora koşuyor
Afiyet olsun asko gözümü acamiyorum ne kahvesi kizzzz
Uçten beri ayaktayim afiyet olsun cnmmmm ♥️
Bugünün planı temizlik ama yağmur yağdı camlar kaldı
Koltuklari filan silecek esim ama yan çiziyor doğumdan sonra çıkamayız kahvaltıya gidelim avm gidelim diye gidip gelip dürtüyor benimde cikasim var ama yağmur yağdığı için gözüme kestiremiyorum bakalım benmi kazanacak esimmi
Eşim çocuğu yediriyor bende Duş aldım balkonda kahvemi içiyorum fırsattan istifade
Afiyet olsun canım ben de şimdi içtim kahvemi
Afiyet olsun en güzelini yapmışsın maşallah hayırlı günler ❤️ elhamdülillah ben de kıldım ama yeni uyandım bu hafta çok uyudum ya inşallah yarından itibaren ben de namazdan sonra uyumayacağım. Zaten oğlan 8de uyanıyor boşa eziyet ediyorum kendime bir saat için
1,489,682 soru
24,347,468 cevap
346,319 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın