0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (226 puan) tarafından
Manisa şehir hastanesinde doğum yapan var mı? Daha önce özelde doğum yaptım. Sezeryane kaçıncı haftada alıyorlar? Doğum için neler gerekli? 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,195 puan) tarafından
Görev yerimiz Manisa'yken şehir Hastanesi'ne gitmiştim kontroller için. Dr um çok iyiydi ya çok tatlı dilli iki haftada çağırır, her seferinde de ultrason görüntülerini verirdi. Doğuma gelince 38 i beklerler herhalde kilosu azsa sancı da yoksa bekler belki biraz daha
(226 puan) tarafından
Doktorunuz kimdi? Ben Özde Sakarya'ya gidiyorum. Arkadaşım onda doğum yaptı, çok memnun kaldı.
(4,195 puan) tarafından
Hatırlamıyorum duruyor mu bilmiyorum biz oradan ayrılalı 2.5 yıl. Özelden daha ilgili o Dr ablacım canım diye hitap ederdi hep
(4,195 puan) tarafından
MHRS den baktım tanırım diye o Dr yok tayini çıktı sanırım. Özgür Yılmaz ve Sonay Brown da iyi Dr du
(226 puan) tarafından
Doktorunuz kadın mıydı erkek miydi peki? Çom teşekkür ederim,doktoru bile arattım:)
(4,195 puan) tarafından
Bayan dı. Sonay hanımın yan tarafındaydı odası tabii Sonay hanımın odası değişmediyse :))
-Reklam-
+1 oy
(6,744 puan) tarafından
Post yukarı çıksın canım özelden yazdım bakar mısın 
+1 oy
(2 puan) tarafından
 Merhabalar, 

Bende şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Doktorum Gülhan Ç.kaya. 

Kendisi naif ilgili bir hanımefendi. Fakat aklımda hastane ile ilgili birkaç soru işareti var. Umarım bu sorulara cevap bulabilirim. 37 haftalık gebeyim. 

Duyumlarıma göre doğumdan sonra 8 gün kadar bebeğinize yatış verebiliyorlarmış. Bu doğru mudur? Veya ne için yatış veriliyor. Herkeste olacağına pek ihtimal vermedim fakat aklıma takıldı. 

Diğer sorum ise doğumhanedeki ebeler çok mu ilgisiz? Diğer şikayet sayfalarında okudum. Yazık günah insanlar ilk kez veya iki veya beşinci kez anne bile olsa çok nazik davranılmasını beklerim. 

Ve doğumuma gülhan hanımın girmesini istersem girer mi? 

Ve eşim refakatçim olabilir mi? 

Bir anne olarak herkes hem kendinin hem evladının iyi muamele görmesini ister. 

Sorularıma çok kıymetli cevaplarınızı bekliyor olacağım hanımlar. 

Teşekkürler,

Sevgiler..
(1,071 puan) tarafından
Canım bende orda doğum yaptim ebeler asla ilgisiz değil doğumda sancıyla istemeden ebenin göğüs kafesine tekme attığım halde kadın agzijinacip bir şey demedi sadece yığıldı olduğu yere göğsünü tutarak diğer ebeler doğuma devam ettiler benim doğumda murat bey nobetciydi ilk başlarda değil ama doğuma sonradan katıldı
Çok zor geçmesine rağmen güzel bir doğum oldu tamamen suni sancı ile doğum yaptım ve açılmayi falan kontrol ederken benim hazır hissetmememi bile bekledi ebeler biri açılmaya bakarken biri elimi bile tutup destek verdi yani bebek doğduğu anda hemen bir kısmı onunla ilgilenmeye başladı görmek istedim yanımdaydı ama ters bir yerde kaliyodu getirip gösterdiler çocuk Dr geldi kontrollerini yaptı benim dikişler atılırken
Bu arada dikişler atılırken de doğum sırasında da defalarca bacaklarimi kapatmama rağmen bir tanesi bile beni azarlamadi üstelik inanılmaz derecede motive ettiler bebeğin başını görüyoruz çok az kaldı basariyosun kafası geldi dayanabilirsin korkma hepimiz yardım edicez sana gibi Allah hepsinden bin kere razı olsun kim onlar hakkında kötü konuşuyorsa kesinlikle iftiradır canım bana bile tahammül ettilerse doğumu sıkıntısız olanlara hayli hayli ederler

Yoğun bakım konusundada benim bebeğim de bir problem var burda açık açık yazmak istemiyorum ama ona rağmen bütün kontrollerini yapıp taburcu ettiler

Fakattt evde ikinci gün bezinde kan farkettim acile götürdüm kanda çok yüksek enfeksiyon çıktı hemen yoğun bakıma yatış verildi

Yoğun bakımda 11 gün kaldı bebeğime orda o kadar güzel o kadar mükemmel baktilarki yikamislar tertemiz yapmışlar en ufak birşeyi bile soyluyo Dr lar işte bu gün şu kadar süt içti şöyle oldu böyle oldu

Sonunda mutlu şekilde evimize geldik ❤️❤️
Çok uzun oldu ama inşallah okur kararını ona göre verirsin

Sunuda ekleyeyim özde hanım bebeğime cuma günü 3350 grm dedi cumartesi sabahı 3355 gram olarak doğdu eliyle tartıp geri koysa bu kadar tutturamazdi heralde
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ☺️ aklımdaki soru işaretlerimi yok ettiniz. Rabbimin sizlere ve evlatlarınıza sağlıklı ve hayırlı ömürler vermesi dileklerimle.
(2 puan) tarafından
Öncelikle kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Keşke türkiyede eşlerin refakatçi olarak kalmalarına izin verilse. Sonuç olarak bu çocuk ikimizin ve girmemeleri-kalmamaları çok saçma. Ne yazıkki Bu şekilde onların sorumluluğu annelerimize kalmış oluyor. Ve bizler anlayışlı bir eşe sahip değilsek tek başımıza çocuk büyütmek için uğraşıyoruz
(1,071 puan) tarafından
Amin inşallah canım şehir hastanesinde eşin refakatçi olma durumu hemen hemen imkansız çünkü herkes ayrı odada fakat aynı yerde doğum yaptığı için kapısını açık bırakanlar oluyor ben bir sürü mesela sancı çeken insan gördüm odalarında şimdi eş oradan geçerken illaki O da görecektir Bu sebepten ötürü bence izin verilmiyor
(226 puan) tarafından
Amin Allah ım bu yolda kimseyi eğlemesin, herkes sağlıkla evlatlarına kavuşsun.
0 oy
(461 puan) tarafından
Canım ben 39 haftalık sezeryan öldüm sancin yoksa son haftaya kadar bekletiyolar doktorum serdar neydi çok memnundum.
(226 puan) tarafından
Serdar Erman'dır. Ömürlü olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Hastaneye ne götürmemiz lazım, eş alınmıyormuş galiba? Bende sezaryen olcam nasipse.
(461 puan) tarafından
Allah tamamına erdirsin. yok eş alınmıyor  celal bayarda aliniyodu belirli bir miktar para veriliyordu odaya  hastanelerin arası yakın .kahve kahve kahve en önemlisi ketil hastane cantan hazır olsun mama biberon Göğüs pompası mutlaka temin edebiliyosan olsun süt sağım için bide meme ucun küçükse her ihtimale karşı ek olarak göğüs ucu silikonu al ve şarj aletin yanında olsun
(226 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim. Tedarikli olmak lazım, ilk doğumum özelde olmuştu, hemde pandemide, eşim bebeğe bez, bana çorba falan getirmişti, annem o geldiğinde kendi ihtiyaçlarını görmüştü, 2 kişi iyi oluyor, bide ertesi gün deprem olmuştu, iyiki yanımdalardı.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 493 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveeesubasi (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,581 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,287 soru

24,056,196 cevap

329,921 kullanıcı

...