0 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (493 puan) tarafından

Daha önce oğluma ventolin buhar kullandım geçen eczaneden buhar istedim bunu verdi pek işe yaramıyor kullanan varmı 

image

4 Cevaplar

0 oy
(493 puan) tarafından
Yokmu kullanan kimse 
-Reklam-
0 oy
(176 puan) tarafından
Bu markayı ilk kez görüyorum biz ventolin olanı kullanıyorum hem kendime ogluma oglumada banada ventolin markası rahatlatıyor uyku yapıyor
(493 puan) tarafından
Evet bnde ventolin kullanıyordm bunu verince aldm ama hiç Bir işe yaramadı hafta sonu olduğu içinde aile hekimine gidemedim cihaza sıcak Su koysam olur mu ki. Buhar alana kadr
(176 puan) tarafından
Serum varmı ? Sadede serum ver evde viks varsa biraz burun kenarlarına sür nefesi acılsın
0 oy
(156 puan) tarafından
Eczaneler doktorların yazdigi ilaçları bile muadili diyerek değiştiriyorlar ellerinde kalmasın diye bence bildiğinizden şaşmayın bende hep ventolin kullandım bu markayı duymadım hic
0 oy
(6,579 puan) tarafından
İkisi aynı şey değilki bu tuzlu su burun spreyi  ambalaj üzerinde tonımer baby sıngle dose yazıyor dimi
(493 puan) tarafından
Evet öyle yazıyor bu tıkalı burunlar içinmiymiş yani
(6,579 puan) tarafından
Bende 20 yıllık eczacı teknisyeniyim canım burun içine sıkılır bu kullanım kılavuzunda da yazar diğeri nebul ve inhaler olarak üretilir biri buhar makinasına biride ağız spreyi olarak kullanılır aynı şey değil
(493 puan) tarafından
Bak yaa şimdi ben bu eczaneyi şikayet etsem haksız mıyım ne vermişler bana ya
(6,579 puan) tarafından
Onlar ne anlayıp bunu sana vermişler anlamadım burnu tıkalı falan anlamışlar sanırım bugün kapalımıydı eczane sizin orada arasaydın keşke aldığın yeri

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,043 soru

24,052,833 cevap

329,772 kullanıcı

...