0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (294 puan) tarafından

Kızlar 1.5 aylık bebegımde göbek fıtıgımı var anlayan varmı 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet ama endişe etme

1 TL demir para koy üstüne bantla 

Hergun bandı değiştir parayı kaldır hava aldır yine koy 

Geçene kadar

Kizimdada vardı doktor bana böyle yap dedi

Yaptım geçti gercektende

Geçmiş olsun
(294 puan) tarafından
Canım hangi bölüm bakıyo ben yarına çocuk cerrahisine aldım ama
tarafından
Aile hekimine gösterdim ben cnm
(294 puan) tarafından
Anladım canım saol
-Reklam-
0 oy
(215 puan) tarafından
1 lira demir parayi bez yara bantları var eczanede. O banttan alıp parayı o bant ile her yerini bantla (parayı önce yıka sonra kolonya ile temizle) bantla ki enfeksiyon falan kalmasın ve para cildini tahriş etmesin. Bantladigin paraya göbeğine koy üzerinden ince bir tülbent ile bagla. Biz bez bantla göbeğine bantlamistik ama sonra çıkarırken bant tenini kizartti canını acıttı (bandı su ile islattigimiz halde). 10-15 gün düzenli her gün yap. Arada çıkar hava alsın göbeği. Çok aglatmamaya çalış. Geçiyor merak etme. Benim oğlumda da olmuştu kolikti çok agliyordu yaptık bir haftada geçti. 
(294 puan) tarafından
Yarın doktora götürcem bakalım ne dicek
(215 puan) tarafından
Hep aynı şeyleri söylüyorlar. Bir yaşına kadar geçer o derler. Para falan koyma derler. Ağlatma derler. Ben defalarca götürdüm ve cevremdekiler de hep götürmüş aynı şeyleri söylüyorlar. Sen yine de önlem amaçlı götür tabi ki ama para yöntemini dene zararı olmaz.
0 oy
(7,217 puan) tarafından
Oğlumda vardı doktor masaj yaparak yerine koydu dedi korkma düzelir fln gittikçe çıktı göbeği bana sakın para fln bırakma dedi bende evde bezlen yuvarlak bir top yaptım koydum bağladım bir haftaya geçirdi ama masaj yaparak koydum ha doktorlar önermiyor ama çocuk cerahisi bakiyo git istersen 
(294 puan) tarafından
Aynen yarın cerrahiye randevu aldım canım
0 oy
(396 puan) tarafından
Geçiyor o merak etme 
(294 puan) tarafından
İnşallah ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu
+1 oy