0 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (115 puan) tarafından
İki post arka arkaya oldu ama sorunlar ayrı oldugu için böle yaptım eşimin kuzenlerinn dügünü var ve hepsi dayısı ile kavgalı kavgalı olanda küs olmayanda ama bnm tarısmadan bile günler sonra konusulurkn duydum bnlik bişy yok konusurum ben buyuk görümcemde barışmıs esimde kırgın ama konusuyor buyugunn davetiyesini eline vermişler gerisini de bize getrdiler hepsi burda veriverin siz diye tmm dedim muhbbet ettik yengeyle biraz gittilrr içeri girdim actım hepsinin fotosunu cekip aile grbuna attım davettniz bizde diye görümcem hemn benmkini niye aldın diyo ne bilim dedim verdi hepsini bnde aldım almamm gerekiyrsa önce söleseydin abla dedim arasaydın dedi ama ben sinirden patlıcam sabrediyorum k. Bakma durun arayayım alırmı almazmı demek aklıma gelmedi yanlarında dedim öbürküler başka bişi yazınca ben cvb vermedim bidaha sizce kim haklı ben nabayım yani davetiyesini götürdügümde de bişyler diyecek ne cevab versem bilmiyorum nasıl bi tepki almam gerktigini sizce napıyım 

3 Cevaplar

0 oy
(23,312 puan) tarafından
Bence ona hiç götürüp verme. Soranlara da bende kaldı istemedi de görümceye de istersen gelir benden alırsın de geç 
(115 puan) tarafından
Ama evide de kalsın istemiyorum onun bişysi arkamdan bi ton laf yapar biliyrum kayanamın davetiyesi de bizde onukinn içine koyım beraber veryim ablamınla senn anne diye o sırada bişy derse de  bana ne diyon sorunun kimleyse onla muhattab ol mu desem mi
(23,312 puan) tarafından
Görümceye verirsen yine laf dalaşı olur kayinvalideye ver o zaman toplu şekilde
(115 puan) tarafından
Demi en mantıklısı o
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Almasaydın ne ya saçmalığa bak. Sana vermişler yani o an ben almiyim benden almaz mı diceksin. Gitmicekse gitmesin. Böyle telaşlı zamanlarda bunların sorun edilmesini hiç anlamıyorum işte arada soğukluk olunca
(115 puan) tarafından
Aynn öle küsse küs ben nabayım demi ara bana niye verdin davetiye de bu kadar istemiyorsan
(3,158 puan) tarafından
Evet olay senden bağımsız zaten.
(115 puan) tarafından
Bagımsız bana tepki vermesi ayrı ona sinir oldum ya
(3,158 puan) tarafından
Dalaşacak yer arıyor diğer postunda da aynisi
(115 puan) tarafından
Üzerime sıcramasını kesinlikle istemm hakli da olsam esimle sorun yasayacagımı biliyorum
0 oy
(53,863 puan) tarafından
resmi atmissin zaten elden goturmene gerek yok gelsin alsin cok merakliysa bende arayip sormam davetiye dağıtmakta zor kalabalik ailelerde bir kişiye verilir o dağıtır bizim burda oyle bizde bize verilince alayim mi diye aramiyoruz 

onu davetiye veren kisi arar davetiyeni su kisiye bıraktım haberin olsun diye 
(115 puan) tarafından
Sadece davetiye degil eşarp da var herkeze mecbur verilecek takamam kimsenn seyini ayrıca evimde de yük olmasın
(53,863 puan) tarafından
kaynanna ver o versin niye takcan sende duruyo diye gelsin alsin yada esinle gonder
(115 puan) tarafından
Eşimle de mantıklı

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 430 göst.
21 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Djdjdhshsu (96 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 455 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 337 göst.
+1 oy