0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,729 puan) tarafından
Anneler sizin bebeklerde sizi ısırıyor mu kızım 17 aylik bugünler ısırıyor beni 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 yaşında eşimi abisini beni aşırı derecede ısırıyor ya
(6,729 puan) tarafından
Benim kızda eşimi beni ısırmaktan vücutta morarmayan yer bırakmadı
-Reklam-
0 oy
(3,856 puan) tarafından
Oğlumu çok sinirlendirdikleri zaman ısırıyor 
(6,729 puan) tarafından
Benim kız yeni öğrenmiş ısırmayi
0 oy
(3,295 puan) tarafından
15 aylık oğlum dişi çıktığından beri emerken ısırıyor onun dışında ısırma yok daha 
(6,729 puan) tarafından
Benim kız sadece benle eşimi ısırıyor onuda yeni öğrendi 17 aylık olduğundan beri
0 oy
(1,865 puan) tarafından
2 yaşında daha ısırmayi bilmiyor canım 
(6,729 puan) tarafından
Maşallah benim kızda yeni öğrendi 17 aylık oldu ısırmayi öğrendi
0 oy
(25 puan) tarafından
Kızım 9 aylık 6. Ayından beri ısırıyor iki tane dişi var mahvetti beni ya emiyor bide hiç sorma
(6,729 puan) tarafından
Benim kız kolumu omzumu  elimi hep ısırıyor zaten bütün dişlerini çıkarmış bu ısırmayi nerden öğrendi anlamadım
(25 puan) tarafından
Oyun mu yaptı acaba kendine öyle de olabilir benim kız ben tepki verdikçe ısırmayı artırdı inşallah unutur ya
(6,729 puan) tarafından
Evet bende tepki verdikçe hoşuna gidiyor gülüyor bir tür oyun saniyor
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Benimki 16 aylık her yeni dışı ciktiginda üzerimde test ediyor dişleri kaşıntısı geçince birakiuor isirmayi ama her ay yeni diş geliyor geçen boynumu ısırdı 4 diş izi çıktı morardı okulda yanlış anlamasinlar diye fular taktım bir hafta :)
(6,729 puan) tarafından
Benim kızım 17 aylık oldu ısırmaya başladı sağ olsun dişlerini yarısını çıkardı omuzumu ısıra ısıra  morartti
(1,290 puan) tarafından
Eğlenmek için mi ısırıyor yoksa sinirlenip mi ısırıyor benimki eğleniyor isirirken gülüyor zevkine yapıyor yani.ama bazıları kızdığı için ısırıyormus kendini ifade edemeyince o onemli
0 oy
(5,460 puan) tarafından
20 aylık oğlum var dişi çıktığından beri ısırıyor ayaklarımızı çıplak görmesin bide anında saldırıyor az önce kafamı ısırdı saçlarım koptu benim oğlumum sevinince bizi sevmek isteyince ısırıyor doktor üç yaşına kadar geçer dedi 
(6,729 puan) tarafından
Aynen kızımda o şekil bir sevinince ısırıyor tepki verince gülüyor oyun saniyor
(5,460 puan) tarafından
Ben msj yazarken eşime tokat attı eşimin gözlük camı çıktı :) :) çok fena valla nasıl düzecek bilmiyorum
(6,729 puan) tarafından
Ay benim esimde gözlük takıyor bide onu gözlüğü ayarlı kırılsa göremez o şekil kızım kaç kez  elini atıyor bir kere kırdı yedek gozluk aldi
(5,460 puan) tarafından
Eşimin gözler öyle biri 7 biri 8 numara
(5,460 puan) tarafından
Özel inceltilmiş cam yaptırıyoruz
0 oy
(530 puan) tarafından
11 aylık ve üç aydır hep ısırıyor elimden geldiği kadar izin vermiyorum ama fırsatları kaçırmayor ve bazen elimi ağzına alıp bekliyor tepkimi ben ay ay diyince ısırip gülüyor, yüzümü , burnumu nere denk gelirse ama izin vermiyorum alismasin aksi halde Baska çocuklar zarar verir bu şekilde hiç sevmem böyle şeyleri, 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
+1 oy
10 cevap 445 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Hudam (662 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,727 soru

23,861,126 cevap

320,391 kullanıcı

...