+1 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
sevgili hanımlar, bebek bölümünde yazdım da burda daha fazla aktif üye var diye buradan da sormak istedim. 

17 aylık kızım var, bir süredir ağlarken nefes alamıyormuş gibi geliyor. biraz önce yine oldu yatıyordu üstünü değiştirdiğim için ağladı, hafif morarma oldu yüzünde kucağıma aldım o zaman nefes aldı. bu katılma nöbeti mi? bir şey yapmam gerekiyor mu? 

şimdi ablamla konuştum, yeğenimde üfürüm çıkmıştı, anlamda o zaman bu katılma durumu için götürmüş çocuk kardiyolojiye öyle çıkmış. doktora zaten gideceğim de randevuya kadar bilgi toplamak istedim. bu durumu azaltmak için bir yöntem var mı? 

bir tedavisi vs yokmuş sanırım öyle okudum 

4 Cevaplar

0 oy
(15,185 puan) tarafından
Canım kansızlık da ağlarken morarma yapıyor bir değerlerine baktır benim kız kardeşim katılırdı ağlarken ne korkardım
tarafından
demir damlasını hiç kesmedik 9.ayda tahlil verdiğimizde doktor değer normal, ama 2 yaşına kadar kullanın demişti. hala veriyorum. yeni yeni olmaya başladı, korktum biraz
(15,185 puan) tarafından
Korkutma canım kendini kardeşimde bir şey çıkmamıştı ne üfürüm ne kansızlık bu kansızlık durumunu da bizim Dr söyledi bize ağlama esnasında katılma var mı diye bebekken kızımın düştü bir ara değerleri.
tarafından
biraz takip edeceğim, zaten rutin kontrolü de geliyor. yapabilirsem videoya alacağım. prematüre doğduğu için biraz daha pimpirikliyim sanırım
(15,185 puan) tarafından
Haklısın canım korkar insan ama aklına kötü getirme anneyiz kalbimiz hep diken üstünde. İnşallah bir şeyi yoktur
tarafından
inşallah canım sağolasın
-Reklam-
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Ben her iki oğlumda en ağrını yaşadım bayılırdı bi kaç dakika sonra kendine gelirlerdi çok acile taşındık apar topar en etkili yöntem öyle olacağını hissettiğin an hızlıca yüzüne üfür kendine geliyor
tarafından
Evet okudum böyle şeylerde oluyormuş, Allahım korusun. üfürmeyi deneyeceğim
0 oy
(873 puan) tarafından
Öyle yaptigi zaman yüzüne üfle canım bazı çocuklar onu huy olarak edinebiliyor benimkisi Dr yapıyor du herşeyi temiz çıktı doktor yüzüne üfle dedi o yaptıkca ben üfledim bıraktı huyunu o an çocuğu sarsma sallama sadece üfle
tarafından
inşallah ile yarat canım sağolasın
0 oy
(12,151 puan) tarafından
Kuzum katılma nöbeti cok baska ya. Ben kızımda yaşadm bir buçuk yaş civarydı sanırm. Düştu düsunce ben korkup bağırdm o panikle ne oldu fln die eşime. Kızımı kucağıma aldm çocuk rrsmen gitti kucağımda. Bayılr gbi oldu ağlayamıyordu sesi nefesi gitti. Eşime ağlamıyor ağlamıyor dedim kucağına aldı eşimjn kucağinda kendine geldi. Bacaklarm fln tir tir titredi korkudan. Hemen acile koştuk gözlem altında tuttular rontgeb çektilwr bişey çıkmadı Allaha şükur. Ama ağlarkeb hemen her bebek 1 2 saniye sesi kesilebilior oğlumda da olur bazen. Ama katılma çok kötu
tarafından
ay böyle çok fena olmaz inşallah hiç
(12,151 puan) tarafından
Inşallah canım benim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mrcn06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
11 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 351 göst.
3 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ikiipasaannesi. (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 625 göst.
13 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmeleklerim (7,827 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,240 soru

24,151,308 cevap

334,932 kullanıcı

...