+1 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından

Barbi bebekler tüllü elbiseler çay setleri hayal ederken benim galerinin ortama girişi şaka bir yana kizlar sizde nasıl bu araba durumu 

image

21 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Size saygı duyuyorum ama bizde bu kadar oyuncak olamaz maalesef, çocuğun sürekli her istediği alınmaz :angel:

(3,847 puan) tarafından
Bende alırım oyuncak ama birazını kaldırıyom unutuyor onları sonra digerlerğni kaldırıyom sakladıklarımı cıkarıyoö yeni sanıyor
(6,770 puan) tarafından
Bende kaldırıyorum cnm sıkıldıkca değiştiriyorum yeni almış gibi seviniyor bi süre güzel oynuyor
tarafından
Aynen bende öyle saklaya saklaya ve az alıyorum
(1,641 puan) tarafından
Bende katılmıyorum bu düşünceye ya biz küçükken sınırlı imkandan dolayı her istediğimiz alınmazdı küçük kardeşim rahat büyüdü her istediği alındı ama aynı durumdayız şu an 13 yaşında ama öyle doyumsuz falan değil bence onla alakalı olduğunu düşünmüyorum bende iki oğlum var arkadaşın attığı görselin iki katı fazla oyuncağı var benimde hoşuma gidiyor oyuncak alıyorum paylaşmayı biliyor hayır alamayız dediğim zaman kendini yerlere atıp illaki alınacak tavrına girmiyor güzel bir konuşmayla her şeyin hallolacğını düşünüyorum bence hareketler kadar sözler de etkili bu durumlar da :)
tarafından
Anneyimben , her çocuk bir olmayabilir canım benim almama ve vermeme sebebim çocuğun sürekli bir hayali olmasını sağlamak . Bu konuyla alakalı profesörlerin ve psikiyatrilerin araştırmaları var . Çocuğa çok oyuncak almak çocuğun beceri gelişimini engellemeye yol açabilir . Odaklanamama sorunları olabilir. Sizin kötülüğünüz için söylemiyorum bunları biraz bu konuda araştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız
-Reklam-
+2 oy
(5,910 puan) tarafından
Aslında onu siz bu hale getirmişsiniz ilerde daha çok takıntıları olur

Şahsen ben çocuğa değer verip sevebileceği tek oyuncaktan yanayım oğlum 4,5 yaşında herseverinde babasından uzaktan kumandalı araba istiyordu eşim 2 ay önce aldı ona 

Görsen nasıl değer veriyor şarja koyar ortalıkta bırakmaz bazen bir yere kaldırdım mı sabah deli gibi arar
0 oy
(163,435 puan) tarafından
ahahaha sagdaki kapisi acik beyazi bana versene
(20 puan) tarafından
Kiz ona biz el suremiyoruz surdurmuyor
(163,435 puan) tarafından
fark ettim bi ayricaligi oldugunu ondan istedim☺️☺️☺️
0 oy
(1,506 puan) tarafından
Kız çocuğu var arabalar bebekten daha çok diyeceklerim bu kadar 
(20 puan) tarafından
Eyvahhhh
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Tek olmadığıma sevindim :)) 
(20 puan) tarafından
Bendeee
(5,134 puan) tarafından
Bana kalsa almam beğeniyor babasına aldiriyor :))
0 oy
tarafından

Benim de kızlarım bu kadar takıntılıydı araba konusunda bir sürüydü ama artık dağıttım çoluğa çocuğa ama nereden bilebilirdim erkek evladımda olacağını :))

(20 puan) tarafından
Ben dagitamam hemen fark eder
tarafından
Ben onlar büyüdükten sonra dağıttım neyin nerede olduğunu hangi oyuncak olduğunu çok iyi biliyorlar şimdi büyüdükleri için barbie'lere ve diğer oyuncaklara yöneldiler :)
0 oy
(11,176 puan) tarafından
En azından sağlam kalanlar var şükret bacım :) bizim oyuncaklar da böyle araba kamyon vinç ekskavatör falan filan hep bir yerleri kırık 
(20 puan) tarafından
O kadar kıymetli ki onlar kirmaz
(11,176 puan) tarafından
Benimkiler kırarak oyunuyo maalesef. Kaç yaşında bu kadar dikkatli kullaniyo
(20 puan) tarafından
3 yaşında
(1,641 puan) tarafından
Benimki de 3 yaşında daha bir oyuncağını bile kırmamıştır geçen yanlışlıkla ben basıp kırdım görmedim anne bir daha dikkatli ol lüfen dedi hahaha
(11,176 puan) tarafından
Benimkilerde sorun var o zaman sanırım:) alinan oyuncak ilk 1 saatte bile kırıldığı oluyo
(1,641 puan) tarafından
Oğlum kıyamıyor ya oyuncaklarının hepsiyle birlikte yatmak istediğini söylüyor bazen dün ayıcık aldık mesela hiç yanından ayırmadı daha öyle bir eline sığdırabildiği kadar oyuncak aldı diğer eline ayıcık öyle gezdi gün boyu :) ama bende küçükken çok vahşi oynardım barbie bebek falan alırdı annem kolu bacağı anlamadığım bi şekilde çıkardı kırılırdı :) aslında zarar vermek istemezdim ama kırılırdı işte belki seninki de öyledir nasıl kırdığını anlayamayabilri ;₺
0 oy
tarafından
Kocam 42 yaşında zibil milyon tane arabası vardır diyceklerim bukadar daha da alıyor evde iki kız çocuğu var onlarda alıştı artık farklı araba gördüler mi babalarına söylüyorlar baba burda şu arabadan var diye söyleyeceklerim bukadar
0 oy
tarafından

koleksiyon resmen :D

bir tanıdığımızın oğlunun hot wheels koleksiyonu olmuştu 

0 oy
(5,423 puan) tarafından
Asla almam bu kadar cok :D pikap kamyon kepçe traktör vs her ceit bırer tane var yeter de artar 
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Bir buçuk yaşından iki yaşına kadar araba koleksiyonu yaptık su ünlü marka olan çocukların takıntılı olduğu marka sonrası bu hevesi gecti evi dinozor doldurduk birgün canlanıp bizi yiyecekler diye korkuyorum 
0 oy
(252 puan) tarafından
Kırılıp çöpe attiklarim dahil vardı bu kadar attirmiyo da oynuyorum diyo gerçekten de oynuyo kırık olsa bile ama attım valla kırıkları 3 yaşında oğlum her dışarı çıkınca oyuncak görse istiyo hayır diyorum babam alır diyo 

Kızımda 1 yaşında 2 bebeği var biri konuşan bebek elinden birakmiyo biri barbi oğlum sağ olsun kırdı bacaklarını duruyo öyle 
0 oy
(6,343 puan) tarafından
Kızım var neredeyse bu kadar arabamız var ☺️
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Benim oglum suan 7 yasinda 2 yasindan 5 yasina kadar araba oyuncak takintisi devam etti ama simdi yuzune bile bakmiyor oyuncaklarin ☺ bnde kucuk demir arabarini kaldirdim bir oglum olursa tekrardan o oynasin olmasada oglumun hatirasi buyuyunce kendi ogluna versin kaldirdim 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Benm ev tek araba olsa keske 
0 oy
(1,910 puan) tarafından
İyi de bu oyuncakların hepsinin işlevi aynı. Bu kadar araba gereksiz benım oglum da çok seviyor araba 3-5 tane var yeter LEGO, eşleştirme, cırtlı kitap aldım bi de kitap okumalarımız var kitap okumamı sevıyor getiriyor oku dıyor :)
0 oy
(4,370 puan) tarafından
Senin ki erkek. Benim 2.5 yaşında kız  aynı bu şekil. Her gittiğimiz yerde arabalara sarılıyor. 
0 oy
(90 puan) tarafından
 Gel kız bizde kiler ile bunları birleştirip satalım iyi para kazanırız:) valla tek olmadığıma sevindim oğlum 2 buçuk yaşında sanayici Erkan abi gibi evim heryer araba
0 oy
(12 puan) tarafından
4 yaşındayız oyuncak dükkanı gibiyiz çok sever çokta kıymet verir her birine araba kutumuz ayrıdır galeri yapar satarız hergun aynı bu şekil dizeriz toplarız çok seviyor bende almayı mutlu etmeye çok seviyorum Allah bugunumuzu aratmasın benim hiç oyuncağım yoktu ama oğluma aliyorum
0 oy
tarafından
Ben oyuncak alacagimiz zaman o bi arabaya sarilir ben yalvar yakar ikna eder baska bisey aldiririrm bazen yenemiyorum istedigini aliyo evde de bi yeri kirildi mi hemen atiyorum bugun bi cekicisi vardi kasla goz arasi disini kirmis nar ayiklayip vermistim kirdigi yersen doldurmus icine aldim cope attim oni mu temizlicem 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 452 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cicikiii (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
0 oy
4 cevap 162 göst.
13 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,242 soru

24,095,859 cevap

332,086 kullanıcı

...