0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Çok sinirliyim çok ! 

Dün post açmıştım okuyabilirsiniz.enistemiz kızımıza sormadan 300 bin borç yapmıştı.dun gece kızımız güzellikle ayrılmak istediğini söylemiş.bu da tamam demiş.sabah işe giderken konusmaya başlamışlar.bizimki kararında kararlı olduğunu dönmeyeceğini söylemiş.bu da sinirlenmiş.kizimiza sktr git o zaman demiş.bizim ki de benim suçum değil .ben yapmadım bunu sen gideceksin demiş.o adi, kızımıza işte aileni aricam demiş.bizimkide ara ailemi herseyden haberleri var arkamdalar demiş.bende senin aileni arayacağım bu gün demiş.tam kapidalarmis.bu adi,saldırmış kızımızın üstüne seni oldurcem diye bağırarak.kizimiz can havli ile son gayret kapıyı kapattıp bunu dışarıda bırakmış . Sinirim tavan 

7 Cevaplar

0 oy
(163,417 puan) tarafından
kiza bisi olmusmus kapinun surgusunu kapatsin buda almasin eve baska sehirdemi yaninda biri olsa iyi olur
(12,026 puan) tarafından
Başka sehirdeler canım.yok olmamış.can havli ile saldiracagini anladı anda atık davranıp kapıyı kapatmaya çalışmış.bir ara kapıda debelenmisler.bizim kız arkadan iktiriyormus bu öbür taraftan açmaya ugrasiyormus nasıl olduysa ki kızımız bence mermerde kaydı ayakkabısı diyor can havli ile kapatıp kitlemeyo basarmis
cocugu varmi
(12,026 puan) tarafından
Var canim
allah yardimcisi olsun ama o adam durmaz belliki zorliycak
(12,026 puan) tarafından
Bimiyorum canim çok sinirlendim ama
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten.insallah kurtulur o adamdan bir an önce 
(12,026 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(6,811 puan) tarafından
Ayy okumuştum daha önceki postu kurtarsın kendini o heriften 
(12,026 puan) tarafından
İnşallah canım ayrilmakta kararlı zaten.ailemizle hepimiz arkasindayiz
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Allah yardım etsin insan kiminle evlendiğini boşanma aşamasına geldikten sonra anlıyor bilmiyorum bu ülkede kadın olmak çok zor 
(12,026 puan) tarafından
Evet bu ne ya sinirim gecmiyor
0 oy
(7,274 puan) tarafından
Hemen polise gitsin şikayetçi olsun uzaklaştırma alsın olayı sıcakken hemen işlemlerini yapsın uzadıkça üstüne düşmüyorlar çünkü 
(7,274 puan) tarafından
Şahit kamera vs fark etmiyor saçmalık yapmasın anlatsın durumu
(12,026 puan) tarafından
Polise sormuş canım.polis şahit yoksa kanitlayamazain demis
(5,753 puan) tarafından
Bizim alt komşu da sorunlu, biz de polise bildirdik uzaklaştırma kararı aldıracağız. Kadının beyanı esastır.
(12,026 puan) tarafından
Şahit yokmuş.aglayarak kapı karşı komşusunun kapısını çalmış.gordunuz mu bana şahitlik yapın demiş.gormedik demişler ses te duymadık demişler.bagirisma oldu debelenme oldu kapıda jadi görmediler nasıl duymadilar diyor
(7,274 puan) tarafından
Polisler uğraşmak istememiştir öyle bir saçmalık mi olur dikkat etsin kendine eve frlan almasın annesigili çağırsın gelsin yanına komşularda korkmuştur o yüzden duymadık demiştir o sırada polisi olsun bı arasalardı
0 oy
(992 puan) tarafından
Canım 150 degilmiydi ya 300e mi çıktı böyle bir adamla olunmaz zaten kapıyı açmasın kesinlikle ailesi yakimdaysa abisi filan varsa yanına gitsin erkek şart kadın başına kalmasin ve uzaklastirma alsın bosanana kdr 
(12,026 puan) tarafından
300 Muş canım.bizler ailesi uzağız.o kayınvalidesinin memleketinde.orada kimsemiz yok
(992 puan) tarafından
Anladım canım polise haber versin tehdit etmeye devam ederse yada zorlarsa
(12,026 puan) tarafından
Verir canim
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Bence o kız adamın ailesini arayıp herşeyi anlatsın bunun sonu iyi görünmüyor kendi ailesinde haber verisn
(12,026 puan) tarafından
Dün gece hepimiz öğrendik zaten ailecek canım.bu sabahta bu olay olunca karşı tarafta ogrendi
(5,910 puan) tarafından
Rabim yardımcınız olsun inşallah ne diyeyim ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 414 göst.
26 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 258 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde pembesever (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,457 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alfabeta (2,874 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 590 göst.
18 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Emmine1 (143 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,855 soru

24,091,094 cevap