0 oy
63 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (662 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 2.5 yaşındaki kızım öksürük ve burun akıntısı var buhar makinesi veriyorum ayaklarına vikis sürüyorum aferin şurup öksürük şurubu veriyorum zaditen şurup veriyorum onun dışında önereceğiniz şeyler var mı hiç bişey yemiyor aç karnına da şurup vermek istemiyorum çok 

5 Cevaplar

0 oy
(962 puan) tarafından
Canım aç karnına vermemeye çalış tanıdığım vermişti çocuğun migdesini acitmis kan kusmustu hastaneye yatırdılar migdesini temizlediler 1 haftaya kdr kalmıştı herşey yapiyormussun aslında kötü etkilenmis deemkki hastaneye götürün orda baksınlar bı durumu iyi değilse serum filan veriyorlar bazen iyi geliyor
(662 puan) tarafından
İştahsız bi çocuk zaten ondan korkuyorum zorla yedirmeye çalışıyorum agliyor
(962 puan) tarafından
Benimki de hastalaniyordu patates kızartmasıni çok severdi ondan yapardım yine yiyince üstüne ilaç verip uyutuyordum böyle böyle bı kaç güne iylesiyordu csnim yemek yiyemiyorsa mesela normalde neleri çok yemeyi sever onlardan yapsan belki bı kaç lokma yer yada çorba sütlaç bu şekilde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Grintuss diye bir şurup var içeriği temiz sabah akşam 1 ölçek verirsen eğer iyi gelir 
(662 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Bizim doktorumuz doğal bir suurp vermişti canım ilaç degildi çok iyii geldi kizim kırdı şurubu yoksa atardım ismini de hatırlamıyorum eczaneye bir danis doğal şurup onlar bilirler ama
(662 puan) tarafından
Acaba bendekinden mi atim şimdi size cekip
tarafından
Tamam canım
(1,859 puan) tarafından
Evet evet canım üstteki yorumda adını yazınca hatırladım çok iyi geldi bize büyüğe doktor iki ölçek küçüğe de bir ölçek vermemizi soylemisti doktor o zaman
tarafından
Ben yorumları karıştırarak yorum yapmışım kızlar kusura bakmayın :D
0 oy
tarafından
Meyve yemiyo mu onu bari ver 

1 tatli kasigi pekmez 

1 tatli kasigi sirke 

Bi kac damla limon karistir icir sabah aksam 2 gube biseyi kalmaz bitki cayi falan iciyosa karisik biseyler yap 
(662 puan) tarafından
Simdi kandırdım manava gidecez dedim bakalım alim meyve falan yesin diye yemeden de ilaç vermek istemiyorum
tarafından
Verme canim iyi bisey degil malesef cok zararli midesine falan zarar verebilir dozu fazla gelip cocugu bile zehirleyebilir Allah korusun
0 oy
(2,440 puan) tarafından
Benim oğlumda da astım bronşiolit var sürekki hava veriyorum geçen hafta yine hastalandı artık antibiyotik vermekten sıkıldım doğal zeytinyağı içine sarımsak doğradım birkaç saat beklettim ayaklarının altına sürdüm yatarken çorap giydirdim bayağı etkili oldu öksürük ve burun akıntısı bu sefer çok daha hızlı geçti eşimde hastalanacak gibi oldu hapşırık öksürük boğazda yanma vardı onada sürdük yatarken ertesi gün daha iyiyim dedi ama sadece ayak altına sürülüyor başka bir yere değil

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 188 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
26 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aniskomhakli (1,170 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 27 göst.
+1 oy
3 cevap 63 göst.

Kategoriler

1,449,387 soru

23,803,942 cevap

317,585 kullanıcı

...