Çok yakın akrabam isim vermiyecegim birinci derece ama.ve kardeş olarak büyüdük .hep der bana anca aynı anadan dogsak bu kadar olur diye ve ikimizde bekarken aynı evde aynı odada yaklaşık 5 yıl yaşadık yani aslına bakarsaniz kardeşim diyebilirim.
Eşinden şüpheleniyor.esi işinde gücünde.taksici.zamaninda da çok iyi kazanıyor demişti. 6 ay önce arkadaşının birinin sanal kumar oynadığını ve araba aldığını anlatmış.akrabam da sakın ha kumar haram yuva yıkar sakın sen bu işlere girme demiş.o da hayır canım ben ***** mıyım filan demiş. 4 aydır da sürekli paradan kavga cikartiyormus.kredi kartı borcu çok geldi diyormuş.surekli iş yok kazanamiyorum diyormuş.akrabamda çık o zaman işten bir fabrikaya gir böyle olmaz çoluk var çocuk var demiş.zaten içki içtiğini biliyorduk eşinin o içki meselesini de çok abartmış.evde sürekli içiyor artık her gün içiyor diyor.taksiciler arada gece kalır bunu bende biliyorum.bu gün diyor ki üç haftadır neredeyse iki akşamda bir gece kalıyorum diyip gelmiyormus.dun tartışmalar yani dün gece.esi bir hafta önce kartta 30 bin borç var demiş.dun de eve gelince bu gün 38 bin karta yatirdim daha da 30 bin borç var demiş. Kızda patlamış .biz değil 30 ,15 binliralik bile harcama yapmıyoruz bu paralar nereye gidiyor kredi kartı dokumlerini getir demiş.yemisler birbirlerini getirmem diyormuş. Kız diyor ki asla bu borç olmaz.ev kendilerinin .kız azda alsa çalışıyor .çocukların masrafını yemin ediyor ben karşılıyorum diyor.evin elektirigini de bizim kız karşılıyormus.bu para nereye gidiyor diyor haklı olarak.biz ya kumar ya Allah affetsin başka bir ev daha çevirdiğini düşünüyoruz. Biz bunun kredi kartı extesine ya da bu paranın nereye gittiğini nasıl öğrenebiliriz? Bu sabah bankaya gitmiş eşinde olsa veremeyiz demisler.
Kizlar sorumuz bu .nasıl öğrenebiliriz?