0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,439 puan) tarafından

image

Kızlar varmı yapan bunu ya başka tarif farketmez tadı nasıl çocuğu yiyen varmı acaba

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
yemedim ama elimde pancar var yapayım. 

benzer malzemelerle mercimek çorbası yapmıştım, yani mercimeğin içine pancar koymuştum, güzel olmuştu. aynı böyle kırmızı olmuştu 
(13,439 puan) tarafından
Bende mercimeğemi koysam dedim de her sebzeyi otona saklıyorum zaten karnıbahar brokoli kereviz falan. Ayrımı yapsam dedim nasıl oluyo acaba tadı
-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından

sabah smothiem vardi bi parcack da pancar attim icine on numara smothie oldu kumkuat yabanmersini muz pancar yulaf ve kahveli protein sut

image

image

(13,439 puan) tarafından
Güzel oldu mu kız bebeler içermi acaba. Bide şu pembe olan bızzt makınasımı
(9,082 puan) tarafından
bebeleri bilmem ben kendime yapiyorum:)) vocuklar seyi sevio sut muz avakado yada sut muz cilek sut ve muz gibi. ama bukadar karisigi severlermi bilmem . ben sevdim yapilabilir. aynen 4 sene once falan almistim elim ayagim gibi bisey.  hersey yapilio  ozellikle yazin buz muz da kirinca milkshake falan vok yapiyorum .ama bi ayri robot almak istiyorum tavuk gogus mogus cekmek icin. bayat kurutulmus ekmek mekmek falan icin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
12 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
23 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eftelyam (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 195 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
4 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde glsm.c (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,976 soru

24,079,836 cevap

331,128 kullanıcı

...