0 oy
298 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (135 puan) tarafından

image

image

bu şekilde oğlum 4 yaşında 

4 Cevaplar

0 oy
(839 puan) tarafından
Gözlük verdj mi canim
(135 puan) tarafından
Hayır canım 3 defadır 6 ay arayla götürüyorum
-Reklam-
0 oy
(7,169 puan) tarafından
Gözlük kullanmasi lazim  astigmati var ama doktorun ne yazdigini okuyamadim doktor ne dedi benim kendi gozum miyop biri 1.25 biri 1.50 ydi lisedeyken simdi ikiside 2 derece gozlugunu duzenli kullanmali ilerliyor cunku
(135 puan) tarafından
Yani şuan benim oğlumun değeri hangisi orda birisuru değer yazıyor
Anlamıyorum tam
0 oy
tarafından
Dünde paylaşmıştın astigmat varmış diyordun. Yanlış mı hatırlıyorum 
(135 puan) tarafından
Evet doktor var dedi zaten ama değerleri tam anlamıyorum
0 oy
(1,709 puan) tarafından
Astigmatı var telefon veya TV yi yakından izleme alışkanlığı var sanırsam gözlük de verebilir aylık takip de yapabilir benim ablamın oğlunun göz numarası biraz daha büyüktü ama ona gözlük vermediler takip ediyorlar şuan küçük olduğu için kemik gelişiminde sıkıntı olmasın diye 
(135 puan) tarafından
Evet maalesef ama telefon dan uzak tutmaya çalışıyorum artık ilgisini oyuncaklara verdim
Peki değeri çok mu yüksek oğlumun
(1,709 puan) tarafından
Ysni öyle çok yüksek değil ablamın oğlunun 4 çıkmıştı değeri ama ekrandan biraz uzak tutmak iyi olabilir
(135 puan) tarafından
Bişey daha soracam lütfen hakkınızı helal edin

Yani orda birisuru değer var
Baz almamız gereken değer nedir
(1,709 puan) tarafından
2,50 olan değer göz değeri sağ ve sol olarak ölçülüyor normal göz değeri 1 lerde olmalı
Ne demek bu arada helali hoş olsun ❤️
(135 puan) tarafından
Yani göz derecesi 2.50 öyle mi
Ben 1 ve 1 25 olanı değer sanıyordum ve yüksek diye üzülüyordum
2.50 yi duydum kalpten gidicem düşünmekten
(1,709 puan) tarafından
Hayır hayır düzenli kontrolle düzelmeyecek hiçbişey yok ekran biraz vermeyin biraz gözleri dinlensin emin olun yakında sağılığna kavuşur yavrucak
(135 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok sağolun
(135 puan) tarafından
Bu arada 2.50 olan değer 1 sene önce ki değer

6 ay önceki değer inmiş biraz
Biri 2 diğeri 2.25 olmuş
Bı kaç gün önce tekrar götürdüm değeri sabit kalmıştı yani düşmemiş hiç ama yükselmemiste
(1,709 puan) tarafından
Benim yeğenim de hep telefon izler tvyi yakından izler göz numarası aşırı yüksek doktor TV telefon izlemesin dedi ama işte ablam hala arada veriyor bende Bi gözlük kullanıcısıyım bu aralar kızımla ilgilenmekten TV ye telefona çok bakamadım yani bir 6 ay kadar ve göz numaram hayrı sayılır şekilde düşmüş bence tek tedavi yöntemi erkandan uzak kalmak inşallah hiç gözlük kullanmak zorunda kalmaz kemik gelişimini baya bozuyor ben ameliyat olup burnumdan lens kullanmayı düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 68 göst.
24 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (481 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 68 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
16 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gzr (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,806 soru

24,160,109 cevap

335,319 kullanıcı

...