0 oy
184 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar oğlum altı yaşında ve çok fazla geniz akıntısı oluyor yatar yatmaz öksürmeye başlıyor sabaha kadar öksürüyor ara ara geniz akıntısını azaltmak için ne kullanabilirim?

7 Cevaplar

0 oy
(622 puan) tarafından
Yüksek yatır canım sogana karanfil bayırıp koyabilirsin odasını sogutup yatır petege havlu ısla sık ser 
(30 puan) tarafından
Sağ ol canım
-Reklam-
0 oy
(2,937 puan) tarafından
Odayı nemlendir oda spereyleri sıkma deterjan kokutma sık sık evi havalandır 
0 oy
tarafından
buhar soluması iyi oluyor. evde nebülizatör varsa serum suyu al, buhar solusun. boğazı yumuşar balgamı rahat atar
(30 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Muhtemelen alerjisi vardır  :( bi alerji immunoloji uzmanına göster istersen
(30 puan) tarafından
Götürdüm canım kaç kere kandan baktılar deri testi de yaptılar ama alerjisi çıkmadı bir de alerji ilacı da kullanıyoruz çıkmamasına rağmen doktor öyle söyledi ama yine yatarken öksürük oluyor
0 oy
(13,441 puan) tarafından
Doktorumuzun bize hep verdiği şey. Kafasını yüksek yastıkta yatır odasında petek varsa kapat diğer odaların sıcaklığı gelsin oraya. Arada hatta camını açın içeriye hava girsin der. Öksürünce cama tutun der. Kriz anında. Ve en önemlisi buhar vermek
(30 puan) tarafından
Sağol cnm aslında hepsini yapıyorum ama sadece oda nemini ayarlayamıyorum buhar makinesi de var çalışsa bile buhar makinesi nem yükselmiyor
(13,441 puan) tarafından
Buhar makınası önermiyo bizimki uçucu yağlarda nane yani falan gibi
0 oy
(2,491 puan) tarafından
Alerji ilacının adı ne oglumda alerjik rinit geçen bi cigneme tableti verdi o biraz ise yaradi bizde 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Burdan biri buz demisti genis bir kaba buz koy sabaha kadar bas ucunda dursun sogan karanfil koy birde gogsune ve sirtina vicks sür rahatlatir nebulazator varsa serum al yarin eczaneden ondan 2 ml kadar cek hava ver balgami sokuyor bir kac defa yapinca

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,982 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 110 göst.
+1 oy
1 cevap 44 göst.
+1 oy
2 cevap 92 göst.
23 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (3,778 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,325 cevap

334,363 kullanıcı

...