0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (1,709 puan) tarafından
Merhaba kızlar benim 14 aylık bir kızım var 6 ay önce sütüm azaldığı ve hiçbir şekilde arttıramadığım için kızım emmeyi bıraktı birkaç gündür göğüslerim ağırıyordu şuan baktım tekrar süt gelmiş hemde ilk doğurduğumuzda gelen sarı ve ballı şekilde bunun sebebi ne olabilir ve ben ne yapabilirim kızım şuan hayatta memeye dönmez daha önce kitlem olduğunu da belirtmiştim iki göğüsümdede kitle var ne tetikledi yada neden birden sütüm geldi anlamıyorum 

1 cevap

0 oy
tarafından
Hamile olabilir misin ? İhtimali var kı
(1,709 puan) tarafından
Yani şimdi korunuyoruz desem de her zaman ihtimal vardır diyen bir kesim var ben hamile olduğumu düşünmüyorum aslında
tarafından
Genellikle gebelikte  süt gelir. Bende de kitle var emzirmeyi bıraktığımda tam kesilmişti gebelikle tekrar gelmeye başlamıştı. Yine de doktora bi.görün istersen belki başka sebebi vardır
(1,709 puan) tarafından
Evet bunun için gideceğim zaten gidene kadar sağıp dökmem gerekiyormuş ama sağına çok gelmiyor damla şeklinde geliyor ama göğüsüm öyle dolu hissi veriyor ki sanki kızım hala emiyormuş da gece boyu emmeye kalkmamış gibi emse rahatlayacağım gibi Bi hissiyat var göğüsümde
tarafından
İnşallah sorun yoktur canım
(1,709 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
27 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
0 oy