0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bende pcos var bende ovulasyon testi yapıyorum 4 gündür benim yaptığım testler ilk 5 dkka çıkmıyor ama ertesi günü baktığımda cikiyor şimdi fotoğraf aticam 1234 şeklinde işaretlemişim 3 ye bakın dün yapmistim bugün baktım biraz daha koyulaşmis hafif bı silik vardı ama az önce baktım o silik biraz daha koyulaşmis bu marka mi böyle anlamadım ki ya bunu çokta önerdiler oyuzden aldım doğrusu marka laboquick markası acaba ben mi yanlış yapiyoum yaa ilk idrarla yapmıyorum iki saat su da içmiyorum saat 2 de yapıyorum test bı yanlışlık varmı sizce cnm 

image

1 cevap

0 oy
(570 puan) tarafından
Pcosla alakalı değil canım test sorunlu bence çünkü her zaman biri koyu birj silik çıkar o anda çıktı çıktı gerisine bakma artık her sabah ikinci idrarla yap 
(164 puan) tarafından
Aynen ben ikinci idrarla yapıyorum saat 2 de ve sanırım bu testte sorun var ne zaman yapsam çok az silik çıkıyor 5 dkka boyunca ertesi günü de bakınca silik biraz daha koyulaşmis bu sefer kafam karışıyor acaba yumurlama olduda benmi kaçırdım bide ilk defa yaptığım için pek tecrübeli değilim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 352 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.
16 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 321 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mert ali (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.