+1 oy
369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kaynanam doğum yaptığımda geçmiş olsun demedi. Ama toruna hediyesini verdi neden olabilir. 3 çocuktada geçmiş olsun demedi... Yalnız mıyım yoksa benim gibi var mı
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun demesine gerek yok.yanina gelmedi mi
(24 puan) tarafından
Geldi evet ama ben geçmiş olsun demesini isterdim.  Ekstra ilgili olmasını beklerdim yani
tarafından
Gelmesi yeterli zaten geçmiş olsuna geliyor.kafaya takma .esin sana ilgili olsun
-Reklam-
+1 oy
(2,009 puan) tarafından
Yani sadece geçmiş olsun demedigi için mi ???
(24 puan) tarafından
Evet cnm valla yoksa benmi alınganım  bilemedim
(2,009 puan) tarafından
Alingansin tabiiki, ne yapsam da kaynanama küssem gibi olmuş.
(24 puan) tarafından
Yok küsmedim de alındım. Bana ilgisiz davranması takmaması.sonuçta torunu oldu benide sormasını ilgi isterdim...
+1 oy
(3,598 puan) tarafından
Geldi hediyesini verdi ama geçmiş olsun mu demedi anlamadım 
(24 puan) tarafından
Evet hediye verdi torununa ama beni hiç  önemsemiyor. Gibi . İlgi beklerdim.   Acaba benmi yanlışım.
(3,598 puan) tarafından
Boşver takma bu kadar
+1 oy
(4,241 puan) tarafından
Bu sancıyla yorgunlukla buna nasıl dikkat ediyorsunuz, dalgınlık olabilir. Kötü olsa hediye almazdı 
0 oy
(163,561 puan) tarafından
dese nolcak demese nolcak sanki kralice elizabetmi yaaw takmayin su eslerinizin analarina bu kadar☺️
(24 puan) tarafından
Bılmıyom ki sadece  bu hep kafama takıyordum niye beni sormuyor.  Geçmiş olsun niye demedi diye...
(7,483 puan) tarafından
Yürü be kankim:)  bende ilk zamanlarda post sahibi gibi takardım lakin 3 yılda ezberletti k.ana kendinin huyunu... 6 yıldır takmıyorum sadece eşim evde yokken k.anaya diyemediklerimi boş eve haykırıyorum:)  bi ferahlık geliyor bana böyle terapimi yapıyorum..
(24 puan) tarafından
Demekki hiç bişey takmamak gerek. .. Tşk  inş bende başarırım
(163,561 puan) tarafından
supersin kankim
0 oy
(5 puan) tarafından
Gozun aydın falan demıstır
(24 puan) tarafından
Demedi işte hiçbirinde demedi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,306 soru