0 oy
286 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (99 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Brokoli corbasını yaptim kızlar fena degil ama siz baska nesini yaparsınız 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben yağda un kavuruyorum üzerine dopradığım brokolileri atıyorum biraz kavurup kaynar suyunu ekliyorum. İçine birazda süt atıyorum krema yerine güzelce kaynatıp robottan çekiyorum güzel oluyor daha dün yaptım :D
(99 puan) tarafından
Sadece onumu patates havuc sogan katmıyormusunuz
tarafından
Yok katmıyorum :) sizin yaptığınız sebze çorbası oluyor
tarafından
Buharda haşlayıp zeytinyağı, limon,tuzla karıştırıp salata gibi yiyorum. Birde salçayı yemeğini yapıyorum eşim seviyor
(99 puan) tarafından
Tarifi oyleydi az kattım da bidahaya bende katmim ;)
tarafından
Benim baktığım tariflerde tek brokoli var canım :) ben aşçılık eğitimi alırken de sadece brokoli atıyorduk. Tariften tarife değişiyor
-Reklam-
0 oy
(8,373 puan) tarafından
Salatasını yapıyorum eşim sevmem yemem dedi ama çok beğendi. 
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Brokoli ve karnabaharı azıcık haşlarım süzerim üzerine sarımsaklı yoğurt biraz da pul biber kızdırırım o şekilde yerim çok da güzel olur
0 oy
(1,965 puan) tarafından
yoğurtu salatasını, kızartmalı yumurtalısını, sebze gratenlisini ve çorbasını yapıyorum ben
0 oy
tarafından

Haşlayıp salatasini yapardım 

0 oy
tarafından

image

galiba cuk oldu et sote yanına haşlama brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt ve nane pul biber yağ yaktım edimede limonlu zeytinyağlı brokoli yaptım 
0 oy
(196 puan) tarafından
Fırın da yaparim bende çok severim patetes kusbasi doğranmış tavuk taneli sarimsak biraz domates karnabahar brokoli  üzerine bı kasede hazırladığım sosu ( salça kimyon karabiber yağ yoğurt tuz kekik ) karmalar tepside fırınlarım harika oluyor 
0 oy
(4,825 puan) tarafından
Yoğurtlu salatasini çok seviyorum havuçla birlikte
0 oy
(3,344 puan) tarafından
Ben haslayip sarimsakli yogurt yapiyorum oyle yiyorlar sevmiyorlar baska turlu
(99 puan) tarafından
Bende keske oyle yapsaymısım corbasını sevemwdik
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Buharda haşlayıp yoğurt lu limonlu salatasını severim bir tek
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Brokoliyi haşlarımkucuk küçük dograrim

Havucuda rendeleyip az yağda öldürürüm 

Sonra mısır kornişon turşu sarımsak yoğurt mayonez karıştırın harika olur
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Dümdüz haşlayıp üzerine biraz zeytinyağı limon ve sumakla sos hazırlıyorum.  Offf miss
0 oy
tarafından
Ben en cok salarasini seviyorum ams her turlu yerim corbasini da severim salcali yemegini de firinda da yerim ay askim brokoli bayilirim missss 
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Brokoli karnıbahar karışık haşlarım üzerine ayrı bi kasede sarımsak limon yağ tuz karıştırır dökerim balığın yanına falan süper gidiyor
0 oy
(2,087 puan) tarafından
Hasladiktan sonra: sarimsak, limon, tuz, zeytinyağı karıştırıp üzerine dökerim. Nar ile çok yakışıyor bir de çiğ pancar rendeleyince çok güzel oluyor evdeki malzemelere göre değişik değişik yaparım. Baharatlayip firinlayinca yine yoğurtla güzel oluyor daha sağlıklı firinlandigj için 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
25 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 413 göst.
22 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
4 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisanurrrrr ozkannn (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,176 soru

24,165,574 cevap

335,579 kullanıcı

...