0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (535 puan) tarafından
Cenaze evinde vardık 

La ilahe illallah zikri topluyoruz destek olabilir misiniz elinizden ne geliyorsa 

Kur'an bilip okumak isteyenler olursa Kadir sever adına bağışlayabilirmisiniz Allah razı olsun şimdiden 

2 Cevaplar

0 oy
(335 puan) tarafından
Ya hala yalan söylüyorsun , iki hesabin var ikisinden de türlü türlü senaryo yazıyorsun. Hasta mısın sen tedavu mi olsan
tarafından
Nasıl eminsin bu kadar
tarafından
Hem amacı ne ki niye yalan söylesin;)))
tarafından
Elif sebnem77 hesabını ve yorumlarını okursan anlarsın
(535 puan) tarafından
Allah aşkına bir gudin artık ya bellek yetersiz diye paylaşim yapamadım ama yapacağım inanın diye artık Allah için insan olur biraz daha önceki postlarim üzerinden cenzae için istediğim duayı yalanlayamasiniz
tarafından
Diğer postta sorduğu soruya neden cevap vermedin ?
(335 puan) tarafından
Bu arkadaş sebnem77 nerden anladın dersen instgram hesabını paylaştı geçen sene o hesaptan da aynı instgrsmi paylaşıp boşanıyorm filan demisti
(535 puan) tarafından
Evet ama boşanmadim eşimle aramızı düzelttik ve devam ettik şimdi cenazemiz var ve zikir topluyorum b*k atmak için elinizden geleni yapıyorsunuz benim eşimle ilisikim eski postlarım vs sizi ne aladar eder sizden gelen dua da iylik de olmasın olan bir cenazeye yok yalan diyip burda yardımcı olacak insnalara mani okuyorsunuz o çocuğun eli yakanizda
tarafından
Şehit mi oldu cocuk
(535 puan) tarafından
Hayır cinayet 20 yaşındaydı 2 ay sonra doğum günüydü
(335 puan) tarafından
Cinayet aynen kaç kisiyi katlettiler onuda yaz istersen
(335 puan) tarafından
Yalova Çınarcıkta oturuyorsun ismin vatansever sever değil,
(535 puan) tarafından
Vatan sever değilim ben Yalova Altınova da yaşıyorum şuan vatan sever değilim mafyalar arasında bu var olan bir durum Allah taksiratini affetsin biz akrabaları olarak elimizden geleni yapıyoruz kaynanam perişan halde herkes perişan halde evalt bu ne kadar kötü olursa olsun evlatt
(335 puan) tarafından
Sebnem77 sem değil misin yani ?
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 bin kelimei tevhid verdim sure ne okunacak yasin mi 
(535 puan) tarafından
Allah razı olsun evet yasin

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 322 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 459 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde DeryaDenizz (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 394 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 466 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,087 soru

24,053,628 cevap