+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Fibromiyalji kalp ağrısı yapıyor mu ? Ben kardiyoloji gittim ama pek bisey anlamadı kalbimdeki ağrın1ın nedenini kendim araştırıp bulmaya çalışıyorum ... 

4 Cevaplar

0 oy
(10,304 puan) tarafından
Cnm vllh Google veya internet üzeri hiç bakma kesin ağır hasta çıkarsın 

Geçmiş olsun hiç bir fikrim yok 
(720 puan) tarafından
Saol canım bende ne yapacağımı şaşırdım
(10,304 puan) tarafından
Başka hastaneye git bence
-Reklam-
0 oy
(727 puan) tarafından
Annemde o hastalık var Rabbim kimseye dermansız dert vermesin ömür boyu ilaç kullanmak zorunda çünkü her saniye bir yeri ağrıyor, bir tür kemik hastalığı. Ondan değildir inşallah seninki gidip genel bir muayene ol kan ver, geçen ay annem kalp ağrısı diye gitti kolesterol yüzünden kalbinde üç tane damarı tıkanmış ve damar daralması olmuştu anjio oldu onda bile yanlış yerini delmişlerdi. Çok iyi araştır gideceğim doktoru asla ihmal etme geçmiş olsun
0 oy
(1,553 puan) tarafından
Kalp ağrısından başka ne şikayet ın var cnm
(38 puan) tarafından
Iste bütün kaslari etkiliyor ağız yüz cene sirt kollar bide galiba havalar soğuyunca artıyor.Inslah bisi yoktur canım düzlesme bende de var o da agriyi çok etkiliyor.Bende ramotoloji bölümüne randovu alacaktım.once dahiliye doktoru görüp onaylaması lazimmis.Aylar sürüyor randovu zaten
(1,553 puan) tarafından
Aynen canım çok uzun süreç Rabbim yar ve yardımcımız olsun sırt ağrın var mı
(38 puan) tarafından
Amin inslah
Geçen ay en son derece yaşamıştım sirt agriisi o hafifledi çeneme vurdu bu ara başım çenem yüzümün her hatti ağrıyor canım.
Halsizlik çok bu ara yataktan kalkinca sanki dayak yemiş gibi oluyorum
(1,553 puan) tarafından
En kötüsü  o ya yataktan dinlenmiş kalkmamak uyanır uyanmaz ağrıların başlaması
(38 puan) tarafından
Evet canım gerçekten yaşamayan bilmez
0 oy
(38 puan) tarafından
Sadece fibromiyalji yapmaz canım kan değerlerin düşükse ya da soğuk aldıysan ondan da olmuş olabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 390 göst.
0 oy
6 cevap 628 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
10 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (5,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,617 soru

24,047,264 cevap

329,475 kullanıcı

...