0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Normalde 6 7 gün oluyordum dün sabah oldu bugün öğlen ped değiştirdim koyduğum gibi duruyor korunmuyorum da acaba pazartesi doktora mı gitsem 

2 Cevaplar

0 oy
(3,456 puan) tarafından
Tabi ki gidin kansızlıkta olabilir de yine de doktora görünün 
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilelik düşünüyor musun 
tarafından
Evett
tarafından
Yerleşme kanaması falan olabilir mi
tarafından
Aklıma geldi aslında ama eşime demek istemedim umutlanmasın diye bu günlerde adet oluyordum normalde
tarafından
Sem bir test yap bence
tarafından
Pazartesi sabah üstü test alıp paylaşırım sizlerle daha önce hiç yapmadım siz ne derseniz ona göre öğleden sonra doktora giderim
tarafından
Rabbım gönlüne göre versin inşallah
tarafından
Amin bi yanım evet diyor aslında bir yanım hayır eşimden çocuğum olsun istiyorum ilk eşlerimizden var ama ortak yok bazen diyorum önce eşim ilk eşiyle konuşmasını kesmeli bazı huylarını ve çocuğunun huylarını değiştirmeli anasından bacısından biraz uzak durmalı hengame var diyorum çok kararsızım korunmuyorum tedavi de olmuyorum mayısta düşük yaptım bir daha da olmadı o zaman yine düşüncelerim böyleydi eşimle konuşunca abarttığımı yanlış düşündüğümü defalarca anlattı mantığıma yatmadı hayırlısı diyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 202 göst.
2 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
6 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Elvin& (100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 49 göst.
1 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,470 soru

24,072,703 cevap

330,768 kullanıcı

...