0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (600 puan) tarafından
Bugun o kadar rabbime sukrettim ki Allah korudu bizi. Pazara gidiyorduk benle oglum tam biz gectik peşimizden güm diye ses geldi bi döndü pencere oldugu gibi 2.kattan aşağı düşmüş eger 2 saniye daha gec gitseydik kocaman cam kafamiza düşecekti o kadar korktumki Allah korudu belkide şimdi hastanedeydik cam kafamızda kirilacakti. Sadaka verecem ama nasil vereyim bilmiyorum kime vereyim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Mahalleden birine gözünle görerek verebilirsin 

Allah korumuş 

-Reklam-
0 oy
(9,414 puan) tarafından
Smalı bir çocuğa at 

Mahallede tanıdığın varda çocuklara bişeyler dağı

Camın önüne kuşlar için yem koy yada sokak hayvanlarını doyur 

Geçmiş olsun 
0 oy
(461 puan) tarafından
Canım burdan bile ihtiyacı olan birine yardım edebilirsin ağrılı bı kız vardı belki postlarini gormussundur öyle büyük geçmiş olsun Rabbim korumus
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Hayvanları doyur gözünün önünde olan birilerini mutlu et özellikle çocukları bizde ailecek ölümden kıl payı döndük durmadan veriyorum birseyler eksik etme durmadan ver kazayı belayı önler 
0 oy
tarafından
Allaha dua et allahım sadaka verceğim kişiyi karşıma çıkar diye gerçketen nasip oluyor 
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Bulunduğun yerdeki caminin imamına ver o mutlaka yetimi düşkünü iyi bilir mahalle sakinlerini onlara ulaştırır ✓biz öyle yapıyoruz ✓
0 oy
tarafından
gerçekten tesadüfen yaşıyoruz. Allah korusun. ya bir tavuk kes, onu ver birine ya çocuklara bir şeyler dağıt, bildiğim ihtiyacı olan biri varsa ona yardım et
0 oy
(4,182 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun canım benim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 579 göst.
6 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Esra_esra (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 318 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 798 göst.
22 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❄❀GÖKTUĞ'UM❀❄ (6,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 419 göst.
22 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ummuhanemir (748 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,582 soru

24,060,653 cevap

330,133 kullanıcı

...