0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (600 puan) tarafından
Kızlar ehliyet kaydoldum soru falan çok çüözüyorum  acaba sınavlar kolaymı zormu oluyor uygulamalardaki gibi mi çıkıyor.

7 Cevaplar

0 oy
(382 puan) tarafından
Çıkan sorulara falan bak canım 
-Reklam-
0 oy
(335 puan) tarafından
Eski çıkmış sorulara bak canım 
0 oy
tarafından
Çalışmana bile gerek tok sürekli eski çıkmış yakın tarihte ki soruları çözersen geçersin. Zaten çoğu aynı soruluyor . 
0 oy
(551 puan) tarafından
Play storeden indir onlardan çok cikiyor 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kıtabı bastan ayaga anlayarak okuyun mutlaka gerekırse uygulamalı olarak görün bakın işaret vs gecersınız. 
0 oy
(86 puan) tarafından
Verilen kitabı en az 1 kere oku ve bol bol soru çöz.hocalar bile sorulara ağırlık verin diyolar.Ben sınava girdiğimde  genelde çıkmış sorulardan çıktı ve sadece çıkmış sorular bile sınavı geçmeme yetiyodu . aynı soruyu farklı şekilde de sorabiliyolar .çok çözünce zamanla mantıken doğruyu bulabiliyosun. Google playde ehliyet sınav soruları 2024 diye bi uygulama var logosu sarı renk ters kare içinde zıplayan bi geyik var :Dkurs hocam önermişti onu indirmelisin güzel bi uygulama ben hep ondan çalıştım ve tekte geçtim  kasımdaki sınavda. Ek olatak farklı bir kaç uygulama daha indirebilirsin
(600 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben o dediğin uygulamalardan çalisiyor bide gogleden çikmiş soruları çözüyorum
(86 puan) tarafından
E o zaman baska yapcak bisey yok :) gecersin insallah
(600 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(14,799 puan) tarafından
Sorular kolay zor olan direksiyondan gecebilmek
(600 puan) tarafından
Direksiyon geçerim tabi yine belli olmaz heyecan oluyor birden
(14,799 puan) tarafından
Araç kullanmayı biliyor musunuz biliyorsanız tabiki daha kolay olur
(600 puan) tarafından