Hiç bulantı baş ağrısı gibi şikayetlerim yok sadece çok fazla yorgunluk ve kaşık ağrılarım var.
Benim hiç belirtim yok canım Bende bugün doktora gitti kullandığım uygulamaya göre 5+6 haftalık gebeyim doktor 5+1 haftalık dedi kese göründü bebeğini göremiyorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi bayramdan sonra özele gıdecem inşallah bir sorun olmaz bende korkuyorum
İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Bazen geç döllenme olabiliyor benek geç gelişebiliyor. Bebeğin görünmesi biraz geç olabilir ama kalp atışı olmadığı zaman mecbur kürtaj olmak zorunda kalıyorsun. Devletin cihazları eski ve farklı olduğu için bazen hatalar olabiliyor. Tavsiyem özele gitmen daha gelişmiş cihazları var. 9. Haftaya kadar beklemeni tavsiye ederim o zamana kadar inşallah gelişir kalp atışı olur. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bu gebeliğim boş gebelikti aralık ayında 8. Haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Allah kimseye yaşatmasın
8'e kadar normal her an duyulabilir canını çıkma Rabbim sana bağışlasın inşallah
Eski posta yazmışsınız:) malesef boş gebelikti kürtaj oldum ondan sonra tekrar gebe kaldım o da kimyasalmış şuan bebek düşünemiyorum artık
Kusura bakmayın fark etmemiştim uyardığınız için teşekkür ederim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🥰
Yok Estağfirullah Amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun
1,475,515 soru
24,156,060 cevap
335,112 kullanıcı