0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (128 puan) tarafından

Hiç bulantı baş ağrısı gibi şikayetlerim yok sadece çok fazla yorgunluk ve kaşık ağrılarım var. 

image

5 Cevaplar

0 oy
(396 puan) tarafından
Canım benim 5 hafta çok erken benim geç döllenmeydi 8 yada 9 haftada görünmüştü 
(128 puan) tarafından
Bulantın yoksa boş gebelik diyorlar çok endişeliyim
(396 puan) tarafından
Yok ne alakası var ben hiç bulantı kusma yaşamadan dogum yaptım
(396 puan) tarafından
Şimdi yine gebeyim 10+5 yine kusma falan yok
(128 puan) tarafından
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim içim rahatladı biraz❤️
(396 puan) tarafından
Amin canım benim
-Reklam-
0 oy
(6,092 puan) tarafından
Normal tabii, 7+3'te mi ne göründü benim. Bulantı olmak zorunda değil
(128 puan) tarafından
Kalp atışını ne zaman duydunuz peki? 6. Haftada kalp atışı olur diyorlar ama bilmiyorum
0 oy
(785 puan) tarafından
Normal canım 6 haftada hem bebeği hemde kalp atışını duyarsın ki bu bazen 9 haftaya kadar sürüyor oda geç döllenme filan olduğu için. Haftaya görürsün hayırlı olsun sağlıkla büyüt kucağına alasın 
(128 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun darısı başınıza inşallah❤️
(785 puan) tarafından
Çok şükür bitane var Allah olmayana nasip etsin inşallah
0 oy
(39 puan) tarafından

Benim hiç belirtim yok canım Bende bugün doktora gitti kullandığım uygulamaya göre 5+6 haftalık gebeyim doktor 5+1 haftalık dedi kese göründü bebeğini göremiyorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi bayramdan sonra özele gıdecem inşallah bir sorun olmaz bende korkuyorum

(128 puan) tarafından

İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Bazen geç döllenme olabiliyor benek geç gelişebiliyor. Bebeğin görünmesi biraz geç olabilir ama kalp atışı olmadığı zaman mecbur kürtaj olmak zorunda kalıyorsun. Devletin cihazları eski ve farklı olduğu için bazen hatalar olabiliyor. Tavsiyem özele gitmen daha gelişmiş cihazları var. 9. Haftaya kadar beklemeni tavsiye ederim o zamana kadar inşallah gelişir kalp atışı olur. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bu gebeliğim boş gebelikti aralık ayında 8. Haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Allah kimseye yaşatmasın 

0 oy
(725 puan) tarafından

8'e kadar normal her an duyulabilir canını çıkma Rabbim sana bağışlasın inşallah 

(128 puan) tarafından

Eski posta yazmışsınız:) malesef boş gebelikti kürtaj oldum ondan sonra tekrar gebe kaldım o da kimyasalmış şuan bebek düşünemiyorum artık 

(725 puan) tarafından

Kusura bakmayın fark etmemiştim uyardığınız için teşekkür ederim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🥰 

(128 puan) tarafından

Yok Estağfirullah Amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
13 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 178 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Defneee (921 puan) tarafından soruldu