+1 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

şuan 13 haftalık hamileyim bu fotoğraf 11 haftalıkken. Keseden veya bebekten belli olur mu bilmiyorum ama tahmin yapabilecek olan var mı ❤️

11 Cevaplar

+1 oy
(87 puan) tarafından
Rica etsem cevap verir misiniz tahmin yapacak kimse yok mu ?
-Reklam-
+1 oy
(487 puan) tarafından
Böyle fotoğrafla olmaz doktor onun sağına soluna bakıyor kemik yapısını inceliyor ve öndeki cikintiya göre tahmin ediyor bunun kesenin şekli ole alaksi yok. Benim iki kesem de aynıydı ultrason fotoğraflarını yan yana koyar bakardım hep ama ilk oğlum oldu sinra kızım oldu. Bu arada oglumu 11 kızımı 12. Haftada öğrendim 
(87 puan) tarafından
Kız erkek hiç fark etmez sonuçta evlat evlattır ama en azından tahmin işte o yüzden attım fotoğrafları ben de biliyorum fotoğraf ile anlaşılmayacağını ❤️
+1 oy
(120 puan) tarafından
Kesinlikle kız bu bebek o kadar emin konuşuyorum ama öyle görürsün:D
(10,440 puan) tarafından
İnşallah hafta belli olacak bklm cevabına bakılırsa merak ettim vllh bende bı tane atacam bklm bilecen mi cinsiyeti belli ztnde kesin olur mu
(87 puan) tarafından
Kızz evett :))
(164 puan) tarafından

Ay kız ne kadar emin konuştun banada bakabilir misin ya biz 13 +5 olduk doktor erken dedi bı ay snra üçlü taramada bakariz dedi bende meraktan catlicam bı benimkinede bakabilir misin rica etsem ☺️

+1 oy
(2,882 puan) tarafından
Ben 11 ken öğrenmiştim ama doktorum tanıdıktı normalde görseler de hata payı olabiliyor diye o kadar erken söylemiyorlar 
0 oy
tarafından

Tahmin değil tamamen atıyorum erkek :D

(87 puan) tarafından
Olsun oda bir tahmin
tarafından
İlk gebelik mi sağlıkla alırsın kucağına insaalh
(87 puan) tarafından
Evet ilkinde düşük oldu çok şükür bunda sorunsuz ilerliyoruz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️
tarafından
Amin amin inşallah kaç yıldır evlisin canım
(87 puan) tarafından
Daha çok yeni 1 buçuk yıldır evliyim ❤️ ama uzağa gelin gittim o yüzden çocuk bana sabır olur
0 oy
tarafından
Benim doktorum 11 haftalıkken erkek demişti yok ya erken degilmi demiştim sen yinede bekle dedi ve oğlum oldu kesem fasulye gibiydi yuvarlak olunca kız diyorlar sizinki kız gibi
(87 puan) tarafından
Evet kese fasulye gibi olunca erkek yuvarlak olunca kız diyorlar. Özel hastanede mi 11 haftalık söylemişlerdi devlet hastaneleri pek önemsemiyor çünkü
tarafından
Evet ozelde
0 oy
(11,602 puan) tarafından
Tahminlerime ve hislerime göre kiz
(87 puan) tarafından
Bakalım inşallah ❤️
0 oy
(5,158 puan) tarafından
Bence erkek bilmiyorum öyle hissettim canim. Doktoruna sordun mu bazı doktorlar 11 haftalıkken tahmin ediyordu. Bana 11 haftalıkken erkek demişti doğru çıktı 
(87 puan) tarafından
Evet sordum çok erken dedi 1 hafta sonra randevum var 14 haftalik oluyorum inşallah tahmin yapar ilk olduğu için heyecanlanıyor insan
(5,158 puan) tarafından
Anladım canim, inşallah gösterir  evet bende senin gibiydim anlıyorum heyecanıni :)
0 oy
(1,877 puan) tarafından
Erkek cnm buyuk ihtimalle. Ogrenince yazarsin
(87 puan) tarafından
Bakalım önümüzdeki hafta öğrenirim inşallah ❤️
(10,440 puan) tarafından
Cinsiyeti kız bebek sağlıkla doğsun
0 oy
(76 puan) tarafından
Cinsiyeti ogrendin mi neymiş merak ettim :)
(87 puan) tarafından
Kız dediler:)))
(76 puan) tarafından
Ne güzel darısı başıma :)
(87 puan) tarafından
İnşallah :)
0 oy
(441 puan) tarafından
Erkek canim hayırlısı olsun 
(10,440 puan) tarafından
Kız cnm hayırla doğsun

İlgili sorular