Kızlar hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz? Benim ritim bozukluğum var. Çarpıntı ve sıkışma şikayeti ile gece eşimlr beraber acile gittik. EKG çekmeden önce her ihtimale karşı gebelik testi yapıldı. Orada öğrendik Şimdi kucağımda ve 4 aylık bebeğim Allah bağışlasın bu arada yavrularımızı...
Adetime daha vardı beni surekli sıcak basiyodu terliyodum eltim ve gorumcem hamilemsn falan dediler yk sacmalamayn dedm ama gidp test aldm ve cok cok silik cikti eltm gordu bn cok az gordm.ertesi gun hastane gittm kan verdm doktora gebelik testi yaptrcm dedm kan ver sonc öğleden snra cikar dedi. Neyse verdm ogleden snra eltimle gittim sonc almaya ultrasyon ceknmssn dedi bnde demednz kan dednz dedm herseyi ben mi soylicm dedi tabi soylicksnz isiniz bu bnde hergn hamilelik testi yaptrmiurm ne gerekli bilmiyrm kan dednz kan verdm dedm bnla kavga etmeye başladı tamam ultrasyonu yarn ceknrm kan sonucumu verin dedim vermicem dedi nasl vermiysnz verin dedm vermek istemiyrm dedi kapiyi carptm cktm eltm kolumdan tuttu şikayet etmeye gdiyrz dedi şikayete gittk ordaki calisan kadin yardmci oldu baya neyse bn sizin sonucunuzu soyleyeym dedi hamilesnz dedi tabi bn cok sinirliyim algilamadm bidaha tekrar etti sinirle mutluluk karisik duygular icinde ogrendm bidahada o hastaneye gtmedm.. biraz uzun oldu kusura bakma canım
1,472,510 soru
24,112,167 cevap
333,033 kullanıcı