0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (892 puan) tarafından
Kızlar oğlum 2 buçuk yaşında geceleri yatmadan süt içiyor. Ona birsey demiyorum aslında onu da bırakmam lazım ama bu aralar geceleri uyanıp süt diye ağlıyor gündüz uykusunda bak 1 saattir sütsüz uyusun diye uğraştım bu saate kaldı uykusu. Hala ağlayıp duruyor süt getir diye. Herseyi yer karnı da doyar ama geceleri durmadan süt diye uyanıyor. 2 gündür grip oldum 6 aylık hamileyim o kadar uykusuz kaldım ki daha hasta oldum. O da hasta anlıyorum ama bu geceleri sütü nasıl keserim yok bitti kalmadı desem de ağlıyor getirene kadar uyumuyor geri. 3 4 kere süt içti dün gece. Yarın öbür gün kardeşi doğduğunda hangi birine uyanacam da uykumu alacam ben. Ağlatarak bırakmanın başka çaresi yok mu tecrübesi olan yardımcı olur musunuz lütfen 

4 Cevaplar

0 oy
(7,233 puan) tarafından
Sevmediği biseyi kutuya koy gormesin bir kaç defa belki tiksinir içmez 
(892 puan) tarafından
Biberonla içiyor sütü canım. Benim de aklıma geldi tadını değiştirmek ama ne koysam bilemedim
(7,233 puan) tarafından
Anneler bebelerini sütten açarken sabır taşı kullanıyorlar mis sursen biberon ucuna belki tiksinir
(892 puan) tarafından
Sütü ballı ya da çok sulu vermeyi denicem. Ballı da sevmiyor çünkü belki öyle tiksinir
-Reklam-
0 oy
(892 puan) tarafından
Hanımlar sizler mamayi sütü nasıl bıraktırdıniz yok mu kimse? 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Bende mamayı bıraktırmak istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum 
(892 puan) tarafından
İnan ben de bilmiyorum. Memeden keserken bu kadar zor olmamıştı. Sonra  süt içmeye başladı gece yatmadan ve sabaha karşı. Daha küçüktü çünkü sabaha kadar memeden inmiyordu mecbur kestim. 1 sene oldu hatta. Ama şimdi de bu süt alışkanlığı çıktı başıma gündüz olsun gece olsun Herseyi yer karnı tok olur mutlaka ama niye böyle uyanıyor anlamıyorum.
0 oy
(1,631 puan) tarafından
su kat belki begenmez tadini
(892 puan) tarafından
Aslında bu olabilir. Zaten yarı yarıya veriyordum suyla karışık köy sütü olduğu için ama daha cıvık vermeye çalışacam. Kafaya koydum zor da olsa vermicem bu geceden itibaren

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 414 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
0 oy
7 cevap 188 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde selii (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler