0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından

Kizlar bu ürünü kullanip memnun kalan var mi? Saclarim icin aldim cok dökülüyor.

image

3 Cevaplar

0 oy
(196 puan) tarafından
Bunu değilde ben aktardan biberiye otu  alıp suda demleyip sprey sisine koydum duş öncesi bir saat diplere ucrala sıkıp masaj yapıyorum sonra duşa giriyorum baya faydasını gördüm bunlar çok pahalı aktardan 20 TL'lik alıyorum 4 ay yetiyor bana 
(196 puan) tarafından
Birde karanfil ide aynı şekilde yaptım hem bebek saçlar çıkarıyor hemde dökülmeyi durduruyo
(4,912 puan) tarafından
Bende taze biberiye var saksıda oda olurmu
(196 puan) tarafından
Tabiki olur
(1,558 puan) tarafından
Karanfil aktardan mı alıp demlediniz tam olarak nasıl yaptınız ölçülü tarif verirmisiniz
(196 puan) tarafından
Aktardan aldım bir cezve suda akşam beklettim sabahına onu kısım ateste 10 dk kaynattim sonra soğuyunca sprey sisesine koyup duş öncesi kullandım ve duş sonrası ıslak saça az az diplere püskürttüm elimle masaj yaptm her duş öncesi ve sonrası yaptim iki haftada gözle görülür gelişme oldu
-Reklam-
0 oy
(4,912 puan) tarafından
Ben kozmetik şampuan almıyorum internet den çok yorumlara inanmam buradakilerin . Doktor yada eczane tavsiye etmedikçe almam

Yorumlarda stok yapmalık ürün yada stok yaptım die yazoyorsa kesin sahte paralı yorumlardır. Öylemi yorumlar?
0 oy
(4,199 puan) tarafından
Kendiniz yapabilirsiniz, daha uyguna geliyor. 16 tl ye aldım bunun gibi 5 tüp biberiye suyu yaparım. Sabah akşam kullanıyorum 
(32 puan) tarafından

Durulama gerektirmiyormı

(4,199 puan) tarafından

Hayır gerekmiyor, içine bir kaç tane de karanfil atın kaynatırken

(32 puan) tarafından

Saçınızda dökülme azaldımı yeni saçlar çıkmaya başladı mı 

(4,199 puan) tarafından

Kendime kullanmayı unutuyorum 🤭 ama kızımın saçlarında çok etkisi oldu kısalar uzamaya başladı saçları sıklaştı 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 298 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
13 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysenurbldk (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,723 soru

24,089,576 cevap

331,687 kullanıcı

...