0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (469 puan) tarafından
Kizlar bebeğim 8 aylık olacak burnu tıkandı aciyorum uyutuyorum yine tıkanıyor nabcam bana akıl verin ne olurr uşuttu galipa 

2 Cevaplar

0 oy
(1,878 puan) tarafından
Uyumadan önce ve her beslenmeden önce mutlaka açman gerekiyor bide bizim doktorumuz salgın var bol bol Ihlamur icir tavuk suyu çorbası içir demişti benim oğlumda ,8 aylık geçmiş olsun 
(469 puan) tarafından
Yaaa tavuk suyu çorbasını nasıl yapıp veriyorsun cnm analtrmsn bide nasıl açıyorsun burnunu benmi vecermiyorum bilmiyorum yaaa
(1,878 puan) tarafından
Ben yana yatırıp yana çeviriyorum bir burnuna 2.5 cc sıkıyorum sonra diğer tarafına çevirip yan şekilde onada aynı şekilde sıkıyorum sonra ağızdan çekmeli burun aspiratöruyle çekiyorum tertemiz oluyo özellikle banyo yaptırdıktan sonra burnunu aspiratörle çek çok daha iyi geliyo sumukler
(1,878 puan) tarafından
Ben genelde ayını yazıp internetten bakarak yapıyorum tavuk suyu çorbasıni da canım
(469 puan) tarafından
Bir burunami 2.5 CC aikiyon cnm
(469 puan) tarafından
Bide şey sorcam bunun belirli bislr şeyi varmı mesela günde 3 kere fl. Gibi bişey cnku yatrmadan önce yptm.smdi tıkandı yine kalkınca yapsan olurmu
(1,878 puan) tarafından
6-8 kere yapın demişti doktor bana canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Fizyolojik suyla ac .  Bulunduğu oda sogukmu Kuru mu nemli mi oda önemli 

Bnm oglanda 8 ay 8 günlük bugün.  

tarafından
Petek arkasına su koyuyorum ben .
(469 puan) tarafından
Yani aşırı sıcak değil cnm açıkçası
(1,878 puan) tarafından
Doğalgaz sobasıysa eğer üzerine su koyabilirsin çünkü oda sabaha kadar havasız kalıyor en azından su koyarsan buhar yapar Rahat uyur burnu tikanmaz hem nem yapar
(469 puan) tarafından
Pet siseyemi su koyup peteğin üstüne koyucam cnm ağzı acikmi olacak kapalimi
tarafından
Petek suluklari var ağzı açık onu koyuyorum ben cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
+1 oy
7 cevap 155 göst.
2 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,976 soru

24,105,454 cevap

332,666 kullanıcı

...