0 oy
382 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
kizlar 2 hafta once sezeryan oldum.ben ve iki uc.gundur dikisimin sag kisminda iltihap var ve dikisin ucundaki ipi de cok.az disari cikmis ... iltihaptan bisey olur mu biraz agrisi var ama once sizlere sormak.istedim ....

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben öluodum o derece hıc beklemeden haataneye gıt ılac versınler kana karısırsa daha beter 
tarafından
yok canm bende o derece agri yok .... iltihap.olan bolgede kizariklik var biraz ... senin agrin niye dayanilmaz hale gelmis oyle cok mu erteledin benimki iki gundur iltihap.var yani ipin ucunu tutuyorum hafif cekince icinde iltihap cikiyor sivilce sikar gibi ....
tarafından
Sabah kalktıgımda ahrım vardı aksama kalkamadım zaten aksamada hastaneye gıttık eve bı geldım ıntıhap patlamıss
tarafından
bend eo kadr agri yok sanci yok da .. iste dedigim.gibi iltihap.olan bolge de agri var haff ama .... iltihabi kendi kendine kurumaz mi diye dusundum  .. ve dontorum.bana gecen hafta kontrolde dikislerin zorlanmis ve yaglanmis dikkat et siserse kizarirsa hemen gel.demisti ... ve gunde iki kez pansuman yap.demisti ama ben hic pansuman yapmadim .. dikislerim.iyiydi iki.gundur bu iltihap var iste ... doktoruma gitsem.pansuman yaomadim diye de kziacaktir azicik.ondan cekiniyorum:)
tarafından
Fazla beklemeden gıt daha kotu olursun benım 6 ay bıttı hala arada agrım oluo ve ıntıhap patlayan yerde ız kaldı
tarafından
oyle yaparim canmm bugun domtorumu ariyim once .. dun esime de gosterdim .. yarin doktorunu ara gel derse gideriz dedi .... cok tesekkur ederrim.xanm.sagol ..:))
-Reklam-
0 oy
(673 puan) tarafından
Benim zamanımda 1 hafta sonra ipi çekip aldılar canım senin farklı mi acaba 
tarafından
ben ozelde oldum canm.dikis ipi yok lazerle yaptirdilar .. bahssttigim dikis ipi icten .. kendi kendine eriyor ama dikis izimin hemen ucunda disari cikti bu sabahta koptu ipi ve iltihap.geliyor i ipin ciktigi yerden ...
(673 puan) tarafından
Doktora git canım antobiyotik falan versin kötü olur yoksa
tarafından
antibiyotik.vermisti biteli bi kac gun oldu hap kuolanmak istemiyorum.artik.yaaaa.. artik.bogazimdan gecmiyor hap
(673 puan) tarafından
Krem verir belki de canım
tarafından
kreme raziyim
0 oy
tarafından
Bir şey olmaz olur mu mutlaka doktora git muayene ol tedavi edilsin 
tarafından
bana sabah aksam pansuman yao.demisti yaomadim da :) .. laf yiycem herhalde
tarafından
Büyük ihtimal ")
tarafından
pembe yalan soylesem anlarmi ki
tarafından
Anlar canım söyleme canım çok acıyordu korktum dersin olmadı ben iki doğumdan sonrada bir hafta pansuman yaptım bariconla steril olması için çok önemli pansuman
tarafından
bwn ilk dogumumda hic yaomadim.cok.cabuk iyilestim 3.gunu ayaga kalktim .....hic sikinti olmadi .. ama bunda iltihap gorunce .... ve simdi de belim.acaip agri yapiyor ve belim agri yapinca alttan kanamam gidiyor ...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ikiiprensesinannesi (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,809 soru

24,077,492 cevap

331,018 kullanıcı

...