Kızım ilk çizgi film 39 aylıkken izlemeye başladı maşallah diyeyim hiç de öyle sıkıntı yaşamadık
Tv dem sonra sanki daha agrasif oldu gibi izlerken beyni duruyor gibi dalıyor
Şuan da da 4.5 yaşında yazın bir ara gün içinde tv açıktı ağlamaklı yorgun hallari vardı Şimdi gün içinde sınırlı sayıda açıyorum
Hedie ibi köstebekgillee diye 3 çizgi film seviyorlar onu açıyorum o saatler de
Birde arada sinema filmi izlerler
Ben kendim yanlarında tv izlemem dizi film vs
Yararlı desem yalan zararlı desem yalan
Ama seninki de fazla abartılı geldi her çocuk bir değil Kendi oğlumla arkadaşın çocuğunu örnek vereyim size
3 buçuk yaşında bazen kızıp söyleniyorum Allah rızası için nolur az çizgi film izle diye ( koşup koşup üstüme atlıyor canim yanıyor belki az oyalanir diye istiyorum hastaneden taburcu olduktan sonra ilgisini çeker hayali ile tablet aldim yüzüne bakmıyor
AMA Bİ ARA GELİŞİM GERİLİĞİ VARDI ŞUANDA DA KONUŞMA DA GECİKMESİ VAR ANNE BABA OLARAK BİZDE GEÇ KONUŞMUSUZ
ARKADAŞINKİ uyumadigi süre zarfında tablet elinde tablet televizyon telefon bağımlısı çocuk ama 2 yaşında anasıyla dil savaşı yapıyor du maşallah o kadar güzel konuşuyor du
36 aylık hiç izletmedim. Daha yeni yeni kontrollü bir şekilde bizimle izlilyor sadece. O da Niloya falan. Arkadaşınız saçmalamış hiçbir şeyden de geri falan değil oğlum :) Eminim benim gibi ekransız büyüten annelerin çocukları da geri değildir. Aksine, ekran bağımlısı çocuklardan çok daha iyi algıları.
Velhasıl, 36 aya kadar izletmeyin, 5 aylıkken kesinlikle izletmeyin.
Ekran a bağımlı olması tabiki güzel birşey değil ama ablamın kızı bazı izin verdiği çizgi filmleri izlemişti ve maşallah konuşmasında çok etkili oldu tam İstanbul Türkçesi konuşuyor hele biz gibi afyonludan çok zor öyle bir bebe konuşma konusundaki etkisi tartışılmaz bence
Şimdi bu zararlı mı sabitlermisin cnm ❤️
https://www.youtube.com/live/GVDO6JHiWwA?feature=shared
1,486,998 soru
24,309,279 cevap
344,630 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın