0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
Eşimin babannesi ile birlikte altli ustlu oturuyorum 20 sene once kocasi vefat etmis tek.kaliyormus biz geldk yanina 5 senedir birlikte koyde kaliyoruz 2 cocugum var 2 ve 4 yaslarinda 2 evin yukude benim.ustumde temizlik.yeme icme hersey eşim.biraz ters insan huzursuzlk cikarmaya yer arar hicbirsy denip oturup konusulmaz onunla psikolojimi alt ust etti babannede 70 yasinda cogu seyde hep bana yardimci Allah razi olsun ama bazen cok sinirlerimi bozacak seyler yaoiyor uyarmama guzel birsekilde soylememe ragmen ve bende bi anda patliyorum kiriyorum onu sonradan pisman oluyorum ama is isten geciyor acaba zamaninda o gelinine cektirmis kimse yasadigini yasamadan ölmez derler ya bende o yuzden mi boyle davraniyorum ki onun sinavi mi oluyor ki yoksa artik psikolojik olirak skntiya girdigim.icin skntili.koca iki kuduruk cocuk bi babanne 2 ev yuku koy ne arkadas ne gidip gelecek.market bir yer olmamasi felan a mi etkiliyor ki anlamis degilim psikoga git demeyin gidemiyorum esim.izin vermiyor kndim halletmem lazim 

4 Cevaplar

+1 oy
(520 puan) tarafından
Yaşlıların başımızın üzerinde yeri var tabiki de kendi çocukları varken sen neden ilgileniyorsun merak ettim. 
(30 puan) tarafından
Bi kizi bi oglu var kizi ile kusler gelip gitmiyolar ogluda yani kayinbabamgil koyde degil merkezde oturuyolar kayinvalidem gelmek istemedigi icin gelmiyolar ben normalde cok vicdanli.bi insandim.dayanamadim.ciktim.geldim.ama burda farkli bi insana donustum yabanilestim sanirsam tahammulum.kalmadi
(520 puan) tarafından
Allah razı olsun o zaman. Kolay bir karar değil. İnsanız hepimiz. Hayatamızdaki zorluklar çok olunca ufak şeylere bile sinirlenebiliyoruz. Çok normal bu durumun. Ama ne güzel farkındasın kendini kontrol etmeye çalışıyorsun elinden geldikçe. Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Cennetine vesile olur inşallah. Bu dünyada da senin onu yalnız bırakmadığı gibi sende kimsesiz yalnız kalma:)
(30 puan) tarafından
Cok guzel dileklerde bulunmussum Allah razi olsun canim benim :) dualrini eksik etme uzerimden
-Reklam-
0 oy
(1,047 puan) tarafından
O yaştaki yaşlı da artık bebek çocuk gibidir ne kizabilirsin ne anlatabilirsin canım onu da bı çocuk olarak görmelisin şefkat merhamet ilgi sevgi tıpkı bı çocuk gibi.tek bı farkla .cocuklar insana sevimli görünür yaşlı tam tersi.
(30 puan) tarafından
inan bende oyle olsun istiyorum ilk baslarda iyidim sonra birseyler oldu ne oldugunu bende tam anlamadim
(1,047 puan) tarafından
Şeytan yasliyi ve kocası ölen ayrilan kadını kötü gosterirmis insanlara canım dikkat et.cunku yasliyi koruyp gozetmenin sevabı çok büyük dünya yaşlılar ve bebekler üzerine dönüyor unutma.peygamber efendimize biri evlilikte karısıyla olan sıkıntisini anlatan birine öğüt veriyor her insanda iyi ve kötü hasletler var sen iyi olana bak eşinde diye o hesap
(30 puan) tarafından
cok haklisinn canim benim dualarini eksik etmee ustumdenn
(1,047 puan) tarafından
Allah kolaylaştırsin güç kuvvet versin
0 oy
(882 puan) tarafından
Boşanabilirsen boşan bence. Bu adamdan ne koca olur ne baba. Boşanamıyorsan eşinden gizli git psikiyatriste. Allah yardımcın olsun inşallah. 
(30 puan) tarafından
ne bosanabilirim.ne de ben burdan baska bi yere ondan gizli gidebilirim
(882 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım yaa :(
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım gerçekten zor şeyler yaşıyorsun. Kendin halletmek istemen güzel. Ben o zaman sana kendi uyguladığım yöntemi söyleyeyim, boş kağıtlara içindeki tüm duyguları yazıyorsun. Nötr hale gelene kadar. Dertlerini kağıda yazıyorsun. Sonra tekrar okumadan yırtıp çöpe atıyorsun veya yakıyorsun imha ediyorsun. Babaanne de zaten bi ayağı çukurda, ne dese he diyip, sonra kendi bildiğini yapıyorsun. Sevmiyorsan güleryüz göstermezsin. O da anlar. Mesafe koyarsın. Allah yardımcın olsun. İnşallah kurtulursun bi an önce..
(30 puan) tarafından
deneyecegim en kisa zamanda tesekkur ederrimmm canim.beniim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
+1 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 219 göst.
26 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 544 göst.