+1 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar iki tane oğlu var tabii ki Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin ama ilk olduğumdan beri çok kız istiyorum şimdi üçüncüyü düşünüyorum sizce yumurtlama günü falan alakalı bir olay mıdır yani yumurtlama gününden önceki günler beraber olunduğunda kız olma ihtimali daha yüksektir tabii ki Allah bilir Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah

7 Cevaplar

+1 oy
(10,951 puan) tarafından
Vala ben eskiden inanirdkm o şeylere ama artık inanmıyorum nasibinde ne varsa o olur ancak dua edersin sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir kız evlatta nasip et diye..
-Reklam-
+1 oy
(680 puan) tarafından
Ben yapmadım o beceriyi de kendim de görmüyorum. Ancak bir arkadaşım çin takvimi ve yumurtlama olayı ile resmen tutturdu üçünü de . Kendisi de tesadüf olduğunu düşünüyor ama bu ikisine de dikkat ederek tutturdu .
0 oy
tarafından
Yani bence kısmet işi ya.  Allah ne yazdıysa o olur . 
0 oy
(4,191 puan) tarafından
Dediğiniz gibi Rabbim bilir aksinin mümkün olduğunu sanmıyorum. Çok kurcalamayın kız olur hayırsız olur ya da kız olsun istersiniz erkek olur. Kız olsun diye de bebek yapmak bilemedim 
0 oy
(2,228 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben orasını bilmem ama bazı kadınlar cinsiyet belirleme oluyor yani sizin erkekden gelen sperm x de sizin x kromozom güçlüyse kız oluyor yani erkekden gelen x sizinde o ay y güçlüyse kromozom olarak erkek oluyor çoklu çocuklar böyle oluyor arka arkaya kız ve erkek çocukları yani bazen kadın kabul etmiyor kusuyormus erkekden helen mesela kızi  anlatabildim inşallah...yani doktor söyledi buda mantıklı,,benim dayımın 4 kızı oldu mesela hep erkek hayaliyle yasadi adam olmadı yani 
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Yumurtlama gununden bi iki gun once deneyin sansinizi. Adetiniz duzenliyse ovtracker diye bi ovulasyon uygulamasi var. Ona gore sansinizi deneyebilirsiniz. Bi de çin takvimine bakın. Elbette Allah sağlıklısini hayırlısını versin de insan iki evlat balını da tatmak ister. Ben seni anlıyorum 
0 oy
(38 puan) tarafından
Tabii ki rabbimiz bizim için ne nasib ederse o olur fakat her anneye lazım diye hem maddi ham manevi reçetelerden bahseden bir kitap var onda yazıyor ali imran 36.auet hamilelikte çok okunursa bebek kız olur  diye  benim de ilk çocuğum oğlan ikincide bu ayeti kerimeyi her namazdan sonra okudum ve rabbim nasip etti kızım oldu
(55 puan) tarafından
Maşallah rabbim inşallah nasıp Eder tüm isteyenlere
(55 puan) tarafından
Canım bir kere mi okudun yoksa sürekli mi yani namazlardan sonra bir kere mi okudun
(38 puan) tarafından
Kitapta çok okunursa diyor ben her namazın peşine okudum başka okunacak ayetlerde var onlarla birlikte kitabı alırsanız daha detaylı bakarsınız

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 66 göst.
20 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (844 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 201 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,090 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,176 soru

23,814,082 cevap

317,994 kullanıcı

...