0 oy
693 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,631 puan) tarafından
Ay hafta sonu kaynanamın yanında köydeydik. Komşusu var, beni ve bebeği görmeye geldi. Oğlum uykuyu tutturamadığı için huzursuzdu , gelmiş bunun bi sıkıntısı var dedi. Yok yok uykuyu tutturamadığı için huzursuz ayakta sallanmak istiyor dedim. Sonra oğlumun ağzına baktı Ahhh pamukçuk olmuş buuu sil bunun ağzını dedi yok teyze süt beyazı dilinde sadece o cok şükür pamukçuk olmadı hiç dedim yok yok olmuş bu dedi Allah aşkına benden daha iyi mi bilcen 2 ay olmuş bu zamana kadar olmayan pamukçuk şimdi nasıl olsun dedim sustu bir daha laf etmedi :D Illa cevap vericen yani illa :D Kaynanam ki asla birşey demez daha akıl verir sadece o kadına ne oluyorsa 

12 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından

Ahhh cok bılmış teyzeler değil mi bizi bu hale getiren etrafts sacma saapn soruların gezmesine sebep olan :D

(2,631 puan) tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Güzel cevap vermişsin valla, böylelerine karşı susmayacaksın yoksa hep konuşurlar kendi bildiklerini 

(2,631 puan) tarafından
Off hemde çok konuşuyorlar
0 oy
(411 puan) tarafından
Eminim ki o senden iyi biliyodur o dogurdu çünkü o bakiyo o iyi bilir derdinii ..... 
(2,631 puan) tarafından
Hahahaha Aynen kuzum 3 çocuk yetiştirmiş :D
0 oy
(382 puan) tarafından
Gerçektente bazı insanlarda var böyle şeyler benimde bebegim yeni dogmuştu çocuk 2   haftalık falan çocuk ıh dese ay bu aç mama ver gelen öyle diyo giden öyle bi çocuk acıkıncamı aglar satece var böyle çok bilmiş gibi davranan insanlar
(2,631 puan) tarafından
Benim eşim mama aç bu çocuk dedi durdu. Görümcem de yetiyor Mervenin sütü yetmese bu çocuğu susturamazsın dedi. Eşim de sustu :D
0 oy
tarafından

Skec gibi kiz hahaha:D

(2,631 puan) tarafından
Hahaha aynen
0 oy
(4,649 puan) tarafından

Zaten maşallah herşeyi onlar biliyor . Tövbe tövbe hic sevmiyorum boylelerini . Bir bebeği annesinden daha mı iyi tanıycak sanki . Sonuçta gece başında bekleyen gündüz yanından ayrılmayan her seyini ezbere bilen anne . Zaten her çocuk da bir değil . Neye nasil tepki verdiğini o teyzeler nerden bilicek . Yani tamam kendi düşünceni söylersin ama bir de diretiyorlar yok öyle değil böyle diye :D

(2,631 puan) tarafından
Biraz sert çıkıştım sustu :D
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Valla lüzumsuz bi amcamın karsı var ilk dedi başına konak var ki hiç olmadı, sonra dedi bak bunun başı ağrıyor gözü çapaklanmış.Ama o çapak bize görünmüyor nedense.Sonraki gelişinde bacakları çap dedi:angry:

(2,631 puan) tarafından
Hahahaha başa bekaa teyzee
0 oy
tarafından
Hahahaha herşeyden çok o yoruyor dimi sizi herkes bir laf ediyor ayyy ben hiç çekemem mesela benim bebek çocuk olmadan kimseye göstermeyecek en iyisi 
(2,631 puan) tarafından
Aynen büşram :D
0 oy
(11,897 puan) tarafından
Ohh içime su serpildi ağzna sağlk :D
(2,631 puan) tarafından
Hahhahahaha :D
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Ay canım çok bilmiş teyze bunlar ne desen de kabul etmezler :D

(2,631 puan) tarafından
Öyle  kuzum öyle :D sanırsın tıp fakültesi bitirmişler
0 oy
(163,328 puan) tarafından
Valla burda okudugum postlarsan cok tecrube edindim kimseye 40 gun gosterniycem asla opturmiycem ve kim ne derse desin agzinin payini vericem
0 oy
tarafından
O da bişey mi  bebeğimin kilosuna hemşire 5300 kg diyo kaynanam 5 kilo ancadır diyo gözüyle gördüğü halde:) 
(2,631 puan) tarafından
Yuh seninki de garip :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 616 göst.
7 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 439 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sadce melek (997 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 711 göst.
25 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 582 göst.
14 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,451 soru

24,058,636 cevap

330,035 kullanıcı

...