0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar bugün doktora gittim adetim ilk kez 13 gün gecikti ve hamile değilim. Ultrosanla baktı herhangi bir sıkıntı yok ama yinede tarlusal verdi sizce kullanmalı mıyım yoksa kendiliğinden gelmesini mi bekleyeyim? Bebek düşünüyoruz da şimdi bu adetim gelmezse yumurtlama olmaz mı ilaçla geldi diyelim yumurtlama o zaman mi olacak?

3 Cevaplar

+1 oy
(6,246 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yıllarını vermiş Dr olmuş şimdi sen burdakiler içme derse icmeyecekmisin merakımdan soruyorum 

(33 puan) tarafından
Fazla merak iyi değildir fikrin yoksa zikrin de olmasın
(6,246 puan) tarafından
Hahahahahahahhahahahahahah
-Reklam-
0 oy
(4,562 puan) tarafından
Tarlusal adet düzensizliği için kullaniliyor 

Yalnız bazı kişilere fayda etmiyor canım haberin olsun 

Mesela benim beyindeki hipotalamus hormonuyla alakali sıkıntım olduğu için Tarlusal fayda etmiyor bana 

İstersen bi kullanma bekle biraz ilaç yerine doğal şeyler dene 

Baktin olmuyor Tarlusali kullan derim
(33 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(12,038 puan) tarafından
Canım bu bir şans emin ol.ilaci kullan adet ol ve o ayı degerlendir.o ilaç hormon düzenleyici.o ilaçtan sonra gebe kalma olasılığı çok yükseliyor.ben de aynı senin gibi oldum .Dr gittim gebe değilsin dedi ki ben korunuyordum ilaçla.doktor bana dememiş bu ilacı içerken korunma hapı bile etki etmez diye.onumuzdeki ay bir baktım gene 15 gün geçmiş.aha dedim duzelmedim.bari dedim kendi Dr gideyim.test.mest yapmadım o kadar eminim ki korundugum için.oyle de bir 20 gün geçti kendi ozeldeki Dr mu beklerken.bir gittim gebeyim.sok oldum
(33 puan) tarafından
Ay çok sağol canım peki ilaç kullandıktan kaç gün sonra adet oldun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sudekya (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 417 göst.
3 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugceceribassss (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
0 oy
0 cevap 105 göst.
8 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde 1Prens Annesi (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,238 soru

23,880,292 cevap

321,311 kullanıcı

...