Merhaba oğlum 20 aylık bir haftadır oğlum sürekli kulaklarını tutuyordu kasıyor gibi tutuyor gibi huzursuz. Farkettim ki kulak arkasında 2 tane bezelye büyüklüğünde beze oluşmuş. Sonr diğer kulak arkasına bir baktım ki sanki o bezeler parlamış ve kabuk olmuş. Kafasıni Didik didik ettim ( saçları uzun) bazı tepesinde degil ama kafa arkasında bir cok var. Ben sürekli kurcalarim nasıl farketmedim ne zman oldu ne oldu şaştım kaldım.
Doktara gittik bezelerin normal olduğunu söyledi yaralar içinde cildiyeye gönderdi.
Cildiyeye gittik bugün kızamık olabilir mi dedi doktor. Belkide su çiçeği dedi. Ben şaşırdım olabilir mi dedim bana dönüp olabilir mi acaba diye tekrar sordu. Bende uuyuz olabilir mi dedim hocam AA evet oda olabilir mi acaba dedi.
Sinir ve cinnet geçirmemek için kendimi zor tuttum. İki tane krem yazdı. Antibiyotik ve kortizon kullan belki geçer dedi. Ve çıktık.
Şuan için hic rahat değil bezeler gerçekten normal bir durum mu ve bezele patlayıp kabuk olur mu başına gelen var mı. İlk gittiğimiz çocuk dok. Uyuza benzettim dedi uy****öyle bişey mi?.
Biz uy****eçirdik fakat hiç böyle olmadık çocuğun elinin yetişmediği yerler de bile var kabuklanma yara.