0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (628 puan) tarafından
Merhabalar kızlar ikinci gebeliğim ilk gebeligimde bağırsak hareketleri nabız atması derken 21 e kadar tam hissetmedim hareketlerini simdi ikinci gebeliğim bugün bir kere sağ kasık bölgemde pıt pıtlar hissettim segirme seklinde hatta o bölge hareket etti karnimi actim baktim çok şaşırdım sonra değildir dedim bu arada kızım aniden karnima bastirdi istemsiz ondan sonra hissettim onu sizce bebej hareketi olabilirmi yoksa karistiriyormuyum bide doktor bebek iri bir bebek dedi bunlada ilgisi olurmu bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
15 haftada nasıl iri bebek diyebildi ben ona şaşırdım canım ya 
(628 puan) tarafından
15 te demedi 11 de dedi özele gidiyordum kemik yapısı iri boyu uzun dedi haftasına göre mesela örneğin 5 olması gerekirken 6 buçuk cm falandı ikinci gebeliğim ilkindede doktor hep iki hafta önden gidiyorsun bebek iri diyordu 11 den itibaren ama devlete gittim bir kac kere ilk gebeligimde ne boy ne kilo hic bisey söylemiyorlar
-Reklam-
0 oy
(2,056 puan) tarafından

Benim bebeğimde haftasına göre 1.5 hafta önde gidiyor acaba o da mı iri bebek olur :D

(628 puan) tarafından
İleri gidiyorsa evet öyle oluyor benim ilk gebeligimde iki hafta öndeydi doktor kemik yapısı ayni babasi iri boylu poslu bir bebek dedi üstelik kızdı hatta 38 de doğdu 3500 gramdı
(2,056 puan) tarafından
Niye kızdı bebek sonuçta bu sen mi uzattın boyunu tövbe
(628 puan) tarafından
Yok cinsiyeti kızdı eksik yazmışim kusura bakmayın
0 oy
tarafından
Hissetmissin bacim 
(628 puan) tarafından
İnşallah sonrasında hissetmedim ama sanırım sakin bir ortamda daha net hissediliyordu ilk haftalarda degilmi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 145 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
+1 oy
4 cevap 97 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,943 cevap

329,230 kullanıcı

...