Kızlar selam blyorsunuz ben yeni doğum yaptım 9.gunluk.kizim.bir hfta yoğun bakımda kaldı kuvezde iki üç saate bir ağlayınca cagryorlardi.3.335 dodgu orda göğüslerim şişti kiyafetlerim atlet falan sütten hep batyordu 3.435 kilo oldu almış dediler eve geldik emzdrdim hep göğsum yumuşacık oldu sanki söndü gbi ama skinca süt geliyor bazen süt akıyor pijamam bile ıslanıyor ama anlamiyorim niye yumuşak günde az az bir iki kere kakasını ypyor çişini yapyor bugün ebe dedi hiç kilo almamış 150 gram düştü 3.350 dedi şaşırdım doktorda d vitmain yazdı baktı dedi braz sarı bol emzdri betlaks damlada önermesi yumurta haşla.ye her sabah dyor hurma ye falan az mı yapyor kakasını azmi almış kilo acaba doymuyormu ne anlamiyorim hep uyuyor.
Aman sarılık olmasın. Uyandır emzir sürekli. Bnmki 1 ayda toparlanmisti
Kaka yapması normal bu arada
Yumusak olmasi sut olmadigi anlamina gelmez terbiye olmua memelerin demek. Ilk zamanki kontrolsuz sut uretimi olmadigi icin sismez. Sis veya sonuk olmasi sut var veya yokun olcu birimi olmaz. Emzirme seklin dogru olmayabilir. Iki memeni de 15 er dkka emzir her emzirme de. 2 saati gece gunduz gecirme ve aktif emdigine emin ol. Bi de tartidan tartiya da degisir.
1,486,635 soru
24,303,564 cevap
344,204 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın