0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Kızlar 39+0 bugün. Kontrolde doktro suyu azalmış dedi, bidahaki randebum 4 gün sonra. Bebek aşağıya baskı yapıyor belimde de ağrı var ara ara sancım oluyor sık ve duzenli değil. Doğuma alabilirim dedi, suni sancı verilecek büyük ihtimalle alttan muayene etmedi çünkü bugün. Suni sancı kötü mü? Suyun azlığı bebeği etkiler mi? Allah aşkına bilen yaşayan varsa bi akıl verin? Akşam acile mi gitsem bidaha korkuyrum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şu azlığını bilmiyorum canım ama ben ilkini tamamen kendi sancımla 

İkinciyi de tamamen suni sancıyla doğum yaptım bana göre hiçbir fark yok aynı sancı sadece serum takıldıktan bir kaç saat sonra etki etmeye basliyo o kadar 
(136 puan) tarafından
Anladm canim
-Reklam-
0 oy
(14,552 puan) tarafından
Sun sen çok kötü bir şey değil sadece doğumu başlatmak için destek veriyorlar canım kendini korkutma

Aftan ileridemiş düzenli olarak gerekiyorsa her gün günaşırı kontrole git su azalması riskli bir şey

Benim kızım da 36. haftada suyu azaldı günaşırı kontrole gittim 37. haftada sınırda dediler doğuma aldılar sonra sancı ile normal doğum yaptım

Hayırlı doğumlar nasip etsin
(136 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Acaba az az suyun geliyor olabilirmi çünkü benim öyleydi ve doğuma aldilar suni sancı ile doğum yaptım bence 7 saatte falan doğurdum Allah'a şükür stres yapma rabbim hayırlısıyla kurtarsın 
(136 puan) tarafından
Zor oldu mu? Nasıl ilerledi süreciniz? Olabilir iç çamaşırımda ıslaklık oluyor günde bir iki kez falan avuç içi kadar
tarafından
Yani tabiki zorluğu vardı ama o anda duş alabilme ihtimaliniz varsa rahatlatıyor baya aklınızda bulunsun
(136 puan) tarafından
Bilmiylrum izin verirler mi canım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 764 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 312 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zenan. (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 730 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (136 puan) tarafından soruldu