0 oy
592 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar doğumdan sonra vücudum cok porsuk bitkin halsiz kaldı gün içinde çok yoruluyorum saçlarım aşırı döküldü kolajen kullansam bir sıkıntı olurmu

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende merak ediyorum 
(9,080 puan) tarafından
bende cildim icin istedim buraya yazayim ikinizde horun:) cildim İçin kullanmak istiyordum eczacım tanıdık benim çocukluğumdan beri tanidigimiz eczacı sordum belli bir çalışma yokmuş yani emzirenlerde kullanabilir ama dedi ben kendim olsam dedi ben kendim kullanmam kullanmadım sana da kullanma derim dedi çünkü herhangi bir sorun teşkil eder mi etmez mi kanıtlanmış belli bir çalışma yok ben olsam riske almam senin de almanı istemem dedi bana  O yüzden ben de emzirme bittikten hemen sonra başladım kolejen Nutraxin  kullanıyorum
tarafından
Fayda ediyor dimi ahh nasıl düşünemedim bakım işleri olunca hop sana sormak lazim
(9,080 puan) tarafından
:) cildimde anlamadim cunku o donem asiri sivilceliydi sivilceler devam etti. ama parlak ve daha dolgundu yuzum . gergin duruyordu .ama inanirmisin sacim20 gunde resmen gozle girulur derecede uzadi. hatta annem salca malca donemi eylukde koydeydi ekim de geldi saclarimin nekadar uzadigini girunce şok oldu. kaynak yaptirdim sandi.:)) sacda baya farketti. tirnaklarimi uzatmam o yuzden anlamiyorum tabi besliyormu nedir diye ama sacta kesin emin oldum.
-Reklam-
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Ilikli kemikli etler kemikli tavuklar bolca kolojen var bolca yee hem sağlıklı ol hem bebeğine de geçsin sende kolejen almış ol.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
7 cevap 128 göst.
19 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
14 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (650 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,477,045 soru

24,177,597 cevap

336,195 kullanıcı

...