0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar orkide vardı odamda ama ölmüş dökmüş yapraklarını bide gül vardı baya kurumuş uzun zamandır dün de tatlı yaptım gece orman meyveli sos döktüm o oda da 1 saat beklettim odaya girdim masanın diğer tarafında beyaz bir kurt sizce tatlıya mı geldi nerden geldi diyorum ki acaba çiçeklerde vardı da kokuya mı geldi çünkü sos çok yoğun kokuyordu diğer türlü nerden geldiğini bulamazsam kafayı yiycem ya başka varsa 

2 Cevaplar

0 oy
(3,191 puan) tarafından
Bilemedim ama sen o odayı bi kolaçan et nerden geldiğini bul 
-Reklam-
0 oy
(2,232 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Konudan alakasız orman meyveli tatlı ne ismi? Chesskek yapıyorum da başka tarif varsa bakayım netten 
(2,232 puan) tarafından
Ben bazen kendim pandispanya keki yada burçak bisküviyle yoğun kremalı olan muhallebi yapıyorum o şekilde kendi koyduğum meyveler varsa buzlukda frambuaz ve böğürtlen ondan yaparım sosunu yada hazır alırim kolaya kaçmak istersem herşeyi hazır uğraşırım dersem yaparım siz nasıl yaparsiniz?
(163,334 puan) tarafından
burcaklq yapilani denedim ben oda guzel ben lotus biskuviyle yapiyom genelde limonlu seviyoz limonlusunu cok yapiyom kremasi labneli veya mascarponeli
(2,232 puan) tarafından
Lotus bisküvi nasıl:) sanırım çok alışveriş yapmadığım için bisküvi tarzı şeyler afiyet olsun limonlu hiç denemedim hazır yemiştim denemek lazım
(163,334 puan) tarafından
tarcinli benim yasadim yere turk marketi uzak herzamsn gidi0 alamiyom lotus aliyom tarcinli guzel bi biskuvi benimde cok yaptigim tatli chescake dir
(2,232 puan) tarafından
Yurt dışında misiniz türk marketindenmi alıyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 153 göst.
0 oy
4 cevap 179 göst.
+1 oy
8 cevap 295 göst.
0 oy
6 cevap 115 göst.

Kategoriler