0 oy
1,103 göst.
Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kizlar dün kaynanama gittim esimin  israriyla tabi neyse yemek falan hazırladi tam yemege oturucaz benim uc yasinda kizim var dedesinden çok korkar kayinpederim pek yuz vermez sevmez öyle kötü bir adam hiç anlaşamayiz beni sevmedigi için cocuklarimi da sevmiyor biliyorum kizima sofrada ses yapiyor diye bagirdi yavrumda korkusundan su icerken bardaktaki suyu haliya doktu kayinpederim hemen Allah belanı versin Allah seni oldursun böyle beddua etmeye başladı ağızlarının payını verdim yemek bile yemeden tartistim evime döndüm ama çok zoruma gitti eşim tek erkek çocuk iki gorumcem var onların cocuklarini çok sever basina cikarir bizede böyle sürekli beddua eder artık kesinlikle gitmem dedim zaten ben sizin gelininiz cocuklarimda torununuz değil arayıp sormayın sakin diye söyledim .. Haksizmiyim sizce yoksa haketmisler mı dedikleri mı ?? 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay polyanacilik yapamiycam az bile demişsin
(90 puan) tarafından
Dünden beri sinirlerim bozuldu ya sanki torunu değil adamın utanmaz kaynanam ise herkes torunlarına kizabililir öyle şeyler diyebilir diyor bide elimde kalacaklar ya
tarafından
Valla öyle konuşabiliyosa yokluklarini da cok hissetmez nasilsa. Bosvet takilma bile hic
(90 puan) tarafından
Hissetmiyor zaten canım bizi istemiyor bile evinde anlıyordum zaten ama eşimle aram acilmasin diye gidiyordum artık bitti ama gitmem artık esimede söyledim evimede gelemezler dedim
-Reklam-
+1 oy
(13,671 puan) tarafından
Küçücük çocuğa beddua edilir mi yaa bebek o daha dökücek de saçıcak da ben olsam bir daha yüzlerine bakmam ama seni de etkilemek istemem bu benim fikrim 
(90 puan) tarafından
Haklısın canım bakarmiyim hiç beddua etmek istemiyorum onun gibi ama valla canimdan bezdirdiler artık Allah asıl onun belasını versede bnde gorsem
(13,671 puan) tarafından
Sen yine de beddua etme boşver canım
+1 oy
(7,480 puan) tarafından

Valla haketmis canim. Sinir oldum suan adama:angry:

(90 puan) tarafından
Bide beni düşün canım diğer torunlarını seviyor benim çocuklarımı sürekli tersliyo beddua ediyor Allah korkusu yok adamda
(7,480 puan) tarafından
Cok zor canim ya. Rabbim boyle insanlari islah etsin. Cok aci bi durum:/ Rabbim sanada sabir versin.
(90 puan) tarafından
Amin canım sağol
+1 oy
tarafından
az bile demişsin o kimmisde ölsn vs diyor beddua ediyor benm gözüm dönerdi evi yıkip gecirrdm bir daha da asla isim olmazdı evimede almazdm 
(90 puan) tarafından
Asla ne giderim nede evime alırım canım
+1 oy
(1,379 puan) tarafından
Eşin ne yaptı merak ettim 
(90 puan) tarafından
Bişey yapmadı oda ayrı sinirlerimi ziblatti hiç bişe olmamis gibi davranıyor
(1,379 puan) tarafından
Birsey yapmadıysa keşke sende kal burda gelme arkamdan  diyecektin ne biçim adam o öyle Kusura bakma biri evladima  beddua edecek eşim susaçak sustugu  yerde kalsın
+1 oy
(1,048 puan) tarafından
Ben olsam bide suratın patlatırdım. Az bile yapmışsın . terbiyesiz herif . adamım diye ortalarda gezer bide 
(1,048 puan) tarafından
İnsan bile değil ...
Benim kayınpeder de doğuma kadar erkektir o erkek adamın erkek oğlu olur dedi hep.
Kızımın 40 ı çoktı. Bir tek ezanını okurken hastanede kucağına aldı :) boşber.
Ben dedesiz büyüdüm hiç bir eksiklik hissetmedim. Olmayıversiner .
İlerde Allah nasip ederde oğlum olursa kucağına veemiycem ama... Net . eşim de dedim aynı şeyi.
(90 puan) tarafından
Öyle dedenin Allah belasını versin dedeymis ona dede denir mi benden uzak dursunlar artık sakın ne bana nede cocuklarima yaklaşmayın dedim zaten
(1,379 puan) tarafından
Bazı yaşlılar 40 i çıkana kadar bebekleri Kuçaklarına almazlar
(1,048 puan) tarafından
Emin ol o yaşlılardan değil o.... Alır yani. N hali varsa görsün. Çok ta umrumda.
Ağlıyırdum hep. Ağlamam da artık.
(90 puan) tarafından
+1
Aglama canım bizim sevgimiz Yeter yavrularimiza onlar sevmesede olur
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın öyle insanın evine gidipte napacan o yaptığı beddualarda kendine döner el kadar sabiye beddua edilir mi hiç ne olcam kimin eline kalcam demiyorlar da  Allah hidayet versin 
(90 puan) tarafından
İstemedikleri yavruma bir gün muhtaç olurlar inşallah canım valla piskoloji birakmadilar bende bıktım bunlardan
(1,499 puan) tarafından
Üzülme eden bulur keser döner sap döner gün gelir hesap döner o beddua ettikleri çocuğun eline düşer inşallah seni istemeyebilir ama çocuğun hiç bi günahı yok sen hiç üzülme insanların ettiği beddua lar arşI alâ ya çıkarmış eğer orada sahibini bulmazsa eden kişiye geri dönermiş senin kızında suçsuz günahsız bi melek ettiği beddualar ona döner korkma
(90 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun çok sağol
(1,499 puan) tarafından
Sende sağol canım sendende Allah razı olsun
(90 puan) tarafından
Cümlemizden canim
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Haketmısler canım yarın bı gun dıher tarafta endazede gorur gununu. 
(90 puan) tarafından
Aynen canım Allah ıslah etsin onu
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Benim babam bana karşı böyleydi hüzünlerim depreşti hamileyim de ağlıycam
(90 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım Allah ıslah etsin inşallah
(1,150 puan) tarafından
Onu asla affetmeyecem ne kadar adım attımsa itti beni tükürdüğümün
(90 puan) tarafından
Allah ıslah etsin
0 oy
(117 puan) tarafından
Allah'ından bulsun öyle dede olmaz olsun Allah'ım sabır versin sanada
(90 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Sen kayinpederini kayinpederin seni sevmek zorunda degilsiniz tabiki ama insan torununa nasl ole beddua ederki sonucta oda onun kanindan yani   buyuk sacnalik Allah islah etsin canm haksizsin diyemem ben olsam bende gorusmezdim sanirm
(90 puan) tarafından
Kim olsa gorusmez canm evlattan değerli bse var mı
(2,348 puan) tarafından
Tabiki henuz  dogurmadm ama buna ragmen bazen  hic birsey cocugn ve bnden daha kiymetli degl degip geciorum birde kucagina alinca is degisir herlde daha duskun olur insan
0 oy
(820 puan) tarafından
Az bile demişsin de bu arada eşinin tepkisi ne oldu?
(90 puan) tarafından
Tepki bile vermedi onlara ama bana haklısın birdha gitme istemiyorsan görüşme dedi
(820 puan) tarafından
İyi sabretmişsin canım ben o kadar sabırlı olamazdım
(90 puan) tarafından
Kendileri bilir canım illa bir gün benim yavrularima muhtaç olurlar
0 oy
(645 puan) tarafından
Ne insanlar var değil torunun başka bi çocuk olsa yine denmez keşke eş ile birlikte aileyi seçseydik nr güzel olurdu bidaha yüzüne bakma 
(90 puan) tarafından
Keskeee ne güzel olurdu
0 oy
(249 puan) tarafından
Ben olsam bende aynı şeyi yapardım çocuğa beddua etmek ne demek bağırmak ne demek kıyameti koparırım 
(90 puan) tarafından
Anlayış yok adamda ölse ölüsüne gitmem artık
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Eşin ne dedi canim
(90 puan) tarafından
Gidip gelme istemiyorsan dedi canm
(3,141 puan) tarafından
Işte adam böyle dediyse evde bu konudan sorun çıkarmayacaksa mesafemi koy bir daha en azından uzunca bi süre gitme görüşme
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Haklısın ahlaksız herif 3yasinsaki sabiden ne istiyor .
(90 puan) tarafından
Diğer torunlarını başına cikarmis beni istemediği için öyle davraniyor
0 oy
(154 puan) tarafından
İyi demişsin bence canım bir insan torununa beddua ediyorsa daha ne diyebilirim Allah hidayet versin
(90 puan) tarafından
Allah belasını versin dede gibi
0 oy
(1,456 puan) tarafından

Allah senin belanı versin aa vicdansız adammm:angry:

(90 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Koca koca insanlar cocuktan beter olmuşlar vallahii Allah akil fikir versinnn gunahsiz cocuklara insan beddua eder mi yaa

Az bile demissin canmm haklisin. Esin hicbisey demedi mi ya da orda degil miydi
(90 puan) tarafından
Orda değildi canım ben anlattım oda istemiyorsan görüşme bir daha dedi
0 oy
tarafından
fazlasini haketmisler ne demek cocuga beddua etmek yazik kuzuma

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 605 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeni bir ben!!! (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,573 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,104 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mizginhavin (1,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,891 soru

24,036,760 cevap

328,960 kullanıcı

...