Aycan Hanım mesaj atmışsınız ama mesajınızı görüntüleyemiyorum. Özel mesajlariniz kapalı görünüyor. O sebeple okuyamadim
Broncho munal ilaç için yazmıştım canım kullandınız mı memnun musunuz senin sorunu gördüm yazmak istedim. Kızıma basladim 3 günü bugün.
Bız bir kutu bitirdik bu sene. Yani henüz anlamadım faydası olup olmadığını ama bitireli bir ay oldu daha grip olmadı gerçi kreşe de gitmedi bu sürede o yüzden tam bir şey söyleyemiyorum. 10 gün arayla kullandık biz. Size ne için verdi doktorunuz ne şikayeti üzerine yazdirdi
Kızım ust üste çok hastalandı
Bronsiyolit, El ayak ,3'lu virus ,1 hafta arayla ard arda influenza hatta şuan yine yatis yapıldı influenza ciğerlerine inmiş virutik zatureeye çevirmiş Aralık ayının başından bari 3-4 gün arayla piyasada ne kadar virus hastalık varsa hepsini aldik.
Takipli doktorumuz vermişti daha 4 gün olmadan sindi yine yatis yapıldı.Bagisiklik testleri vs yapıldı hastahanede sorun çıkmadı ama hastalıkları 3-4 gün boslukla geçirdiği için vücudu toparlayamıyor şuan.Krese iki ay araverdik şubat ve mart ayında gitmeyecek ama bu 2 ayi karantina gibi getireceğiz temas ve iletişim olmadan Dr çok hastalık aldınız fazla ilaç kullandınız daha fazla ilaç kullanmamak için temas iletisimi kesiyoruz sizde anne baba olarak kendinizde koruyorsunuz dedi.
Bu ilaç ise yarıyor mu merak ettim bu süreçte bende.
Açıkçası biz bronco yu kullandiktan sonra kreşe gitmedik ara verdik. 2 aydır bizde gitmiyoruz yani çok üst üste hastalık geçirdik ekimden beri iyilesemedi bizde 2 ay göndermedik şuan yine sınıfından hasta çocuklar var o yüzden korkuyorum gonderemiyorum geri kalıyor evde sıkılıyor ama çok ilaç kullandik sizin gibi. Size de çok geçmiş olsun tekrardan. Mesajınızı geç gordugum için geç cevap verdim.kusura bakmayın. Benim kizimn bağışıklık testleri çok iyiydi ama ferritini düşük çıkmıştı biraz. Kan ilacı ve keçiboynuzu pekmezi veriyorum şuan tabi evde diye hastalanmjyor ama göndersem biliyorum yine hastalancak
1,489,143 soru
24,340,271 cevap
346,004 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın