0 oy
666 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (798 puan) tarafından

Kizlar Allah in izniyle bebislerimizi buyutup meslek sahibi yapariz inşallah.

Bebisinizn ne olmasini isterdiniz ben kucuklugimden beri disci olmak istiodum olamafim kizimin isterim ama tabiki kendi tercihi zorlamam hicbizaman:)

Gelin kaynana muhabbetlerine ara vermek istedim biraz:P

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kendim inşaat mühendisiyim oğlum da mühendis olsun isterim ana oğul şirket kurarız :) 
-Reklam-
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Ben öğretmen oldum kendi isteğimle annem hemşire olmamı isterdi ama tercih tabiki bana kaldı kızımın da kendi istediği seve seve yapacağı mesleği seçmesini isterim
0 oy
(113 puan) tarafından

Lanet bir iibf mezunu olarak kesinlikle sağlık sektörüne yönlendiricem ne olursa olsun orda :D

0 oy
(1,634 puan) tarafından
Kendisi daha iyi karar verir ama doktor olmasını isterdim.
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Kendi seçsin isterim
0 oy
tarafından
İllakin atanmayı beklemeyecegi meslek olmasını isterdim okulu bitirir bitirmez bı işyeri açsa falan... Eczacı, avukat, psikolog olabilir, 
0 oy
tarafından
Futbolcu olmasını istiyoruz babasıyla yada babası gibi mühendis olsun
0 oy
tarafından

Bebisler 1 yasina yasina girdiğinde hem dogum gunu hemde diş hedigi yapilir bizde . Cocugun onune tepsi icinde makas para kalem ip felan biseyler konulur cocukta gidip secer bitanesini. Tabii bu eğlence amaçlı yapılıyor.

Sen yaptin mi canim ?

0 oy
(673 puan) tarafından
Ilk önce vatanına milletine yararlı iyi ve merhametli bir insan olsun kızım şu an 3 buçuk yaşında ama hep ben doktor olacağım diyor kendi kendine hastalandığı zaman evden biri sen merak etme ben doktor olacağım büyüyünce seni iyilestirecegim diyor duymak bile yetiyor görsem ne olur acaba :) 
0 oy
tarafından
Aslında günümüz dünyasında 20-25 yıl sonrası adına konuşmak pek de sağlıklı değil. Şöyle ki önümüzdeki 25 yıl içinde bir sürü yeni meslek çıkacak.  Bakmışiz belki çocuklarımız "Artırılmış Gerçeklik Seyehat Üreticisi"   yada ne bileyim " Genomik Portföy Sorumlusu"  oluvermiş :)))) 

Amaaaa tabi biz ne diyeceğiz 

Amaaaan yok anam onlar da neymiş Kpss ye girsin bi yere atansın da başka bişey istemem. 

Eee tabi anacım ne güzel memur gibisi var mı  , Boşver idealist olmayı memur ol memur. 

Haklarında hayırlısı helal kazanacakları , kimseye el açmadan kendilerini idare edecekleri işleri olur inşallah.
0 oy
(798 puan) tarafından
Ne guzel seyler yazmissiniz inşallah dualarimiz kabul olye:)aynen once merhametli insan olsinlar. Sonrada hayatta sevdikleri meslegi yapsinlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 137 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.
24 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ediz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 500 göst.