0 oy
765 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,896 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

600 e biri almak istiyo az değilmi  sizce sıfır mont hiç giyilmedi

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynısı eşimin var çok sağlam bir mont ama 600den fazla verecek olan gider mağazadan alır 
(1,896 puan) tarafından
Şuanki mağaza fiyatı iki bin alsın cnm.
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
İhtiyacı varsa ver eğer seninde ihtiyacın yoksa ver derim sevap işlemiş olursun kiminin parası kiminin duası derdi annem 
(1,896 puan) tarafından
Tmm cnm sağol bende hiç veresim gelmiyo
tarafından
Sen vermek istemediğin için inanasın gelmiyordur canım . Öğrenci belgesi istemek bu kadar zor olmamalı ve herşeyi para olarak görmeyin lütfen . Yokken vermek bile Allah katında ne kadar sevabı olduğunu bilseniz böyle düşünmezsiniz. Allah misli misli o paranın bereketini verir ve hiç olmadığı bir vakit bir bakmışsın eline toplu para geçmiş
(1,896 puan) tarafından
Tmm da cnm benimde ihtiyacım var bak okula 750 aydat vericem yok şuan dünya borcumuz var bi şekilde denklestirip ödeme yapıcam bende. Hastanelerden çıkamaz olduk kartlar doldu ağzına kadar kış geldi. Ihtiyacim olmasa derim tmm verim. O kişi başka şeylerde almak istedi demekki parası varki başka bişey de istiyo çantada alim diyo gerçekten ihtiyacı olan kadın çantasını niye almak istesin. Mont önemliyse onu alsin
tarafından
Çok iyi niyetlisin diyeceksin ama :D
İnan bana üniversite(üni öğrencisi ise) ihtiyaç oluyor yoksa neden 2. Eli tercih etsin ki gider 0 alır ama tabiki sen bilirsin, ben sadece bunun Allah boyutunu ve ne kadar bereketli olduğunu anlattım canım
(1,896 puan) tarafından
Canm bende biliyorum dua almayı tabiki isterim ama güvenemiyorum ki
0 oy
(8,249 puan) tarafından
Cok az geldi bana verme bence 
(1,896 puan) tarafından
Kız sıfır mont ya içim acıyor o fiyat ne bilim. Bir kazak olmuş 500 kızıma bi Sweatshirt baktım en az 300
(8,249 puan) tarafından
Kesinlikle verme
0 oy
(23,536 puan) tarafından
Hiç giyilmemiş ürün için az tabiki 
(1,896 puan) tarafından
Şuan mağaza fiyatı iki bin cnm ya bide hiç giyilmedi yepyeni duruyo. Bilemedi eşim hemen etiketi kopardı yoksa geri verirdik uzun mont giyemiyo o alışmış kısaya yoksa mont çok tarz çok güzel rengi fln atim de bak resimdeki renginden daha hoş rengi. Attım bak cnm bnm en sevdiğim haki yeşil
(23,536 puan) tarafından
Ben bu tarz şeylere bayılırım benim eşimde hiç sevmez uzun giymeyi
(1,896 puan) tarafından
Bende çok yakıştırıyorum zevk meselesi işte montsuz kaldı diye mecbur kaldı aldı. Sonrada kuzeni mont vermiş buda kaldı elimizde
tarafından
Canım etiketi koparmanız geri iadeyi olumsuz etkilemiyor . İçinde barkod oluyor zaten. Günü geçmediyse gidip iade edebilirsin
(1,896 puan) tarafından
Günüde geçti sanırım
0 oy
(976 puan) tarafından
Hiç giyilmemişse az. Kazaklar 500 artık. 
(1,896 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
tarafından
Hiç giyilmemiş ve mağaza fiyatı 2 en az 1000 verse ver derim de 600 aşırı saçma o fiyata böyle bi montun outlet ini bile alamaz
(1,896 puan) tarafından
Cnm bana 600 den bişey kalmıyoki zaten bedava verim daha iyi
0 oy
tarafından
Kaça vermeye düşünüyorsunuz bedeni kac
0 oy
(6,980 puan) tarafından
En azından yarı fiyatı olabilir 1000 lira sonucta ikinci ele giriyor sifir fiyatina satılmaz ama meblag biraz daha yuksek olmali
(1,896 puan) tarafından
Yani demi zaten Bi dünya kesinti yapıyo
0 oy
(176 puan) tarafından
Cnm esime gecen sene siyah rengini aldım internetten ben 690 tl idi 0 rı
(1,896 puan) tarafından
Cnm markası başkadır bide geçen yıl diyosun. Geçen yıldan bu yıla herşey zamandı çok şeyler değişti aldı başını gitti git bakim o fiyata bişey alabiliyomusun artık. Market alışverişini bile yapamassin
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bir kazak 500-600 tl.O yüzden fiyat az geldi bana
(1,896 puan) tarafından
Bencede az cnm kızıma bi elbise baktım oda defacto lc waikiki den 500 tl de az bişey yok bir çocuk Sweatshirt 500
0 oy
(740 puan) tarafından
Kız 600 TL ye şimdi bir tunik alıyorsun çok az bence verme derim
(1,896 puan) tarafından
Yok cnm veremem bana bişey kalmıyoki zaten hep kesinti oluyo
0 oy
(5,419 puan) tarafından
En azından 1000 e alınır bence. 0. Dıyorsun. Parası yoksa uyguna baksın
(1,896 puan) tarafından
Aynen cnm gitsin alsın iki bine sıfırını. Bende kide sıfır sadece etiketi yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde prens-prenses-anne (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
15 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,430 soru

24,085,702 cevap

331,457 kullanıcı

...