0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (6,417 puan) tarafından
Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu güzel anneler nasılsınız iyisinizdir inşallah niye uyumadıniz bakalım 

Ben ne olur olmaz diye bebeğimin başında nöbet tutuyorum bir saat sonra uyurum Allah'ın izniyle 

Ya sizi uyutmayan şey nedir anlatın hele ❤️

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
hastayım, burnum tıkalı nefes alamıyorum yatırmıyor. inşallah bebeğime falan geçmez çok fena
(6,417 puan) tarafından
Ayyy bende grip olmuşum geçmiş olsun canısı nane limon kaynat iç iyi gelir bide inşallah yaa
-Reklam-
+1 oy
(1,122 puan) tarafından
Aleyküum selam bacım Vallh kızım 23 de falan ancak uydu çayima devam ettim sonra ocağı aspiratörü sildim allhdan mutfagim topluydu sonra acıktım birseyelr yedim yatağa geçtim eşimde yeni geldi senin bebiş yenmi uyudu nie başında beklicen
(6,417 puan) tarafından
İyi bakalım canısı valla benim bebiş hasta hastahaneye götürdük serum verdiler eve geldik ateşi çıkıyordu arada bide kusuyordu boğulması diye nöbette idim ama fazla dayanamamışim uykuya dalmışim
(1,122 puan) tarafından
Geçmiş olsun nasıl oldu soğuk falanmi aldı acba
(6,417 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik tedavisine başladık ve haliyle bu hastalik hem ateş yapıyormuş hem ishal hem kusma
+1 oy
tarafından

Ve aleyküm selam canım ❤️ çok uykusuzum aslında ama sabah namazına kalkamam diye uyumuyorum ama çok uykum var bilemedim kararsızım :'(

Bebişine ne oldu canım hayır olsun inşallah 

(6,417 puan) tarafından
Ayyy kıyamam sana valla rabbim beni affetsin sabah namazına uyanamadim :( bebeğim iki gündür hasta ne uyku ne dinlenme ne de yemek yeme kaldı bende dün acile gittik enfeksiyon varmış dediler serum verdiler antibiyotik tedavisine başladık sonra eve gel derken arada ateşi çıkıyordu o yüzden nöbetteydim
tarafından
Şuan nasıl peki durumu canım
(6,417 puan) tarafından
Hala ateşi var bide ishali var halsiz ağrıdan dolayı inliyor ama Rabbime şükürler olsun yinede inşallah iki üç güne toparlanır duanızı eksik etmeyin olur mu ❤️
+1 oy
(506 puan) tarafından
Aleyküm selam cnm eşim hasta aslında küstüm ona ama hasta olunca ilgilendim niyeyse bütün gün dururum dururum çamaşır atmam gece aklıma geliyo camasir attım astım bulasik makinesini doldurdum çalıştırdım banyo vc yıkadım duş aldım yeni yataga girdim inşallah uyirum iyi geceler kuzum 
(6,417 puan) tarafından
Teşekkürler gülüm rabbim yardımcın olsun inşallah vallahi biz kadınların işi bitmiyor eşine de geçmiş olsun
(506 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
(6,417 puan) tarafından
Rica ederim canısı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 512 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 842 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy