0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (4,772 puan) tarafından
Kızlar kızım 4 yaşında uyuyordu uyandı birden karnım ağrıyor dedi ve kusmaya başladı üşüdü mu ki ya hastaneye de göturemiyorum eşim evde yok 

10 Cevaplar

+1 oy
(10,050 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Evde ne yapılır bilmiyorum hastaneye götür bence 
(4,772 puan) tarafından
Canım eşim gececi işe gitti bende iki aylık hamileyim ve dışarda çok fırtına kıyamet ne yapacağımı sasirdim
(10,050 puan) tarafından
Konu komşu kimsen yokmu kuzum ya Allah korusun zehirlenmiş bile olabilir en olmadı ambulansı arasan
(4,772 puan) tarafından
Görümcemler var tabi arabaları daha değerli götürmezler hatta aramadim bile daha öncede aynı şeyi yaptılar diye üst kat komşum da 3 çocukla götüremez evde tek kendi ailemde burda değil ambulansta bu sebepten laf söylüyor geçen aradım meşgul ediyormusuz
-Reklam-
+1 oy
(7,082 puan) tarafından
Yediği birşey mi dokundu acaba benim eşimde  karın ağrısı kusma vardı doktora gitti enfeksiyon var deyip iğne vurmuslardi cnm geçmiş olsun 
(4,772 puan) tarafından
Bizde aynı şeyi yedik canım bilmiyorum ki tatlım ya
(7,082 puan) tarafından
Enfeksiyon filan vardır cnm salgın var
(4,772 puan) tarafından
Sanırım yandık ya vallahi
(7,082 puan) tarafından
Serum olmasa iyileşmez cnm geçmiş olsun
(4,772 puan) tarafından
Sabah götürecem canım
+1 oy
tarafından

image

Üç gündür o sekildeyiz canım acile gittik az önce değişik bir virüs dendi çocuğum soldu resmen

(4,772 puan) tarafından
Ay deme yandık desene benim eşim gececi canım iki aylık hamileyim ve dışarda fırtına kıyamet valla mafolduk ne yapacağını şaşırdım
tarafından
Vallahi bnde rota oldu sandım aklım gitti bı serumla Allah a bin şükür toparladı ama doktorun dediği ev yapımı yoğurt kefir ve probiyotik alın dedi ilaç bile yazmadı
(4,772 puan) tarafından
Vallahi tuzlu çubuk biraz yedirdim midesi bulanmasin diye
tarafından
Bizim kan sekerimiz düştü canm 60 a hemen simit falan yedirdim hastanede normale döndü ama serumun çok faydası oldu
(4,772 puan) tarafından
Doğrudur canım ne yapacağımı şaşırdım
+1 oy
(4,683 puan) tarafından
Bence hastaneye gitmelisin. Oğlum da böyle olmuştu besin zehirlenmesi dediler ne olduğunu anlamadık ama serum taktılar biraz kendine gelmişti sonra da iğne yazdılar filan anca topladık. Çok geçmiş olsun geçmezse bence eşini ara gelsin sağlık bu sonuçta 
(4,772 puan) tarafından
Canım işte eşim gelemiyor maalesef iş yeri bırakmıyor ne yapacağımı şaşırdım kimim kimsemde yok burda
+1 oy
(449 puan) tarafından
3 gündür aynı sebeple 3 defa acile gittik uyuyordu ağlayarak uyandı karnım ağrıyor dedi sorma kusmaya başladı acile gittik film çekildi doktor lavamn yaptı bide kusuyor dedim için iğne yaptı kusma olmadı tekrar eğer kabız sa karın ağrısı ve kusma yapar benim kızım kabızdi doktor dedi kaysi hoşaf kaynat içir dedi ilaçtan faydalı dedi yaptım iciirdim şükür kabızlığı geçti kusmads yok geçmiş olsun
(4,772 puan) tarafından
Saolsin canım bilmiyorum ki neyi var
(449 puan) tarafından
Kabız mı tuvaletini yapabiliyor mu
(4,772 puan) tarafından
Valla canım bugün bir kere yaptı
(449 puan) tarafından
4 yaş sık sık yapmaz canım yapmış belki gazı vardır benim kız çok hareketli mesela doktor aşırı gaz var dedi normal grip de değil kız bayılacak gibiydi ağridan ağrı kesii felan ver eşin gelene kadar gelince götürürsünüz inşallah
(4,772 puan) tarafından
Eşimde sabah gelecek canım bakayım ne yapacam sabaha kadar anca sabah götürürüm
+1 oy
(952 puan) tarafından
Salgın var canım geçen ben de oldum gece ağrıyla kalktım karnım ağrıyordu midem ağrıyordu kusma başladı arkasından ishal de başladı yere attım kendimi acile gittim iki iğne yaptılar. Ben bile çok kötü oldum küçücük çocuk kim bilir nasıldır bi acile götür
(4,772 puan) tarafından
Canım eşim sabah gelecek iki aylık hamileyim bide dışarda fırtına kıyamet
+1 oy
(1,446 puan) tarafından
Hastaneye goturemiyirsan yoğurt yedir ayran içir canim
(4,772 puan) tarafından
Saolsin canım verdim şimdi daha iyi
(1,446 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canim
+1 oy
(2,231 puan) tarafından
Rota salgını varmış az önce gördüm bende,devamı gelmezse üsuttu büyük ihtimalle safra kusabilir.. ben hemen karnına ayak altına sıcak tutarım acı elma yağı sürerim ve göbeğine 
(4,772 puan) tarafından
Şimdi daha iyi ama bir hastaneye götürecem canım
(2,231 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çocuğun genel durumu iyiyse insallah hafif atlatir
(4,772 puan) tarafından
Şuan daha iyi canım ama götüreyim aklımda kalmasın
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Kızlar bir bakın ne yapabilirim 
0 oy
(23,341 puan) tarafından
Karnı agrimiyodur de midesi bulaniyodur. Karnı agriyo saniyodur. Ayırt edemiyorlar ikisinin arasındaki farkı. Şuan kusma ve ishal salgını var. Yakında ishal de başlar muhtemelen. Yarın hastaneye gidin derim. Bol bol ayran yoğurt yedirmeye calis. Patates haşlaması yedir. Vücudu su kaybetmesin. Ama kusma devam ederse yarın sabah gidin derim. Benim çocuklar 2 gün serum yediler bu sebeple 
(4,772 puan) tarafından
Ay saolsin canım olmadı sabah götürürüm karnını tutuyor ve ağrıyor diyor belkide ayırt edemiyor gerçekten
(23,341 puan) tarafından
Evet midesi bulaninca çocuklar agriyo derler. Allah'ım şifa versin yavrucuga
(4,772 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,394 puan) tarafından soruldu
0 oy