0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu ara herkesin elinde kurutulmuş meyveler var alan var mı yiyen nasıl tadı 

7 Cevaplar

0 oy
(5,932 puan) tarafından
Aman hergün afederis yeni birşey çıkıyor nimet şimdi lafta etmek istemiyorum ama insanlar bokunu çıkartı çoğu şeyin
tarafından
Aslında yeni birşey değil ama bu ara herkes alıyor
(5,932 puan) tarafından
Tamam mesela elma kayısı erik vs bunları bizde kurutup yeriz severim de ama şimdikiler aklına gelebilecek herşey kurutuyorlar bide makinası çıkmış yabancılar bi akım başalatıyor tüm Türkiye arkasında kuyruk oluyor
-Reklam-
0 oy
(10,167 puan) tarafından
Yaklaşık 3 4 yıldır evimden eksik etmem çokta severim tadları çok güzel 
tarafından
Hangisini alıyorsunuz acaba link var mı
(1,697 puan) tarafından
Aynen link varmı ??
(10,167 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnternetten hiç almadım burda çerezci var ordan alıyorum yaban mersini erik kayısı elma dut hurma incir bunları alıyorum sürekli çilekte denedim ama pek sevmedim
0 oy
(487 puan) tarafından
Hiç farketmedim valla ben oldum olası erik, kayısı  ve elma kurutmayi severim yıllardır yapar kışa hazırlık atarım dondurucuya. Birkaç senedir Trabzon hurması kurusu ve dut kurusu da yapıyorum çünkü kızım çok seviyor. Ben öyle hosaf gibi yeniden sulandırıp yumusatmayi sevmiyorum direkt olarak yıkayıp kurulayıp öyle yiyoruz. kızımın da okulunda haftada iki gün kuruyemişle kurumeyve gunu var hep beraber arkadaşlarıyla yiyorlar 
0 oy
(24,403 puan) tarafından
Kayısı ve erik hazır almaktansa kendimiz kurutuyoruz. Ayrıca cips çikolata tarzı atıştırmalık yerine daha doğal olduğunu düşündüğüm için onları tüketmek daha mantıklı geliyor bana 
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Yani incir ,kayisi,elma,armut ,dut kurusu falan zaten bizim koyde var. Yeni bisey degil aslinda. Simdi cennet hurmasi da eklendi eskinden varmiydi bilmiyorum. 

Simdi diger meyveleri deniyolar. Bence meyve kurusu cayla cok guzel gidiyo tatli ihtiyaci icin yeterli. 

Biz bi de sebzeleri kurutup kisin yemek yapariz yakinda bu da populer olur :)
0 oy
(25,266 puan) tarafından

Elma kurusu dut kurusu incir kurusu yazdan yaparız çokta güzel sağlıklı atıştırmalık bende çok severim 

0 oy
(14,125 puan) tarafından
Bizde de var eşim  çok alır ama ben asla ağzıma bile sürmedim zaten meyveyle aram yoktur bide kurusunu hıc yıyemem☺☺

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 2,228 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (533 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 332 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 516 göst.
28 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.

Kategoriler

1,476,495 soru

24,170,024 cevap

335,819 kullanıcı

...