0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar benim kızım 21 aylık portatif beşik vardı minyon biraz şimdiye kadar onda uyuttum ama şimdi yırtıldı sallamadan da uyumuyor ne yapacağım ben şimdi nasıl kendi kendine uyutmayı öğreteceğim hareketlide biraz yanıma yatırdım ama uykusu geldiği halde kaçıyor vs beşik gibi olmuyor 

3 Cevaplar

0 oy
(2,922 puan) tarafından
Canm uyku egitimi asla tavsiye etmem egitim qdi altinda cocuklara eziyet ediliyor resmen cocuk esirgemedwki covuklara yapilan zulmi uyku egitimnde yapiyorlar.kizinj uyku oncesi dusunu aldir oyunlar oyna ve onu baya bi yor.uykusu geldigndede hemen yatrma yormaya devam et bi sure sonra zaten kendi uyur ilk zamnlae yanjnda yatrsn sonra sen olmadanda uyur.2kizima bu sekilde yaptim ve 2yasina gelmeden kendi kendilerine uyurlardi.simdide ogluma yapmaya basladim.uyku oncesi yorulsn yeter bide rutin olusturabikirsn bak ben once oyun sonra banyo sonra biraz daha oyun ve masala gecerdj masal dinlerken zaten miyisirlardi kendilignden uyurlardi
(50 puan) tarafından
Anladım canım sağol zaten zorlamak en son isteyeceğim şey emzirme den korkuyordum onu aştık ama bu konu da şuan beni korkuttu benimde 2 tane var uyumayınca bende dinlenemiyorum zor oluyo tabi şuanda yeni uyudu mesela yada uyuya kaldı desem daha iii olur yatağına da alıştırmış olurum artık aslında ama bakalım geceleri sorun olmaz inş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaten çocukların uyku saati sabit oluyor genelde oğlum 3 yaşında akşam saat 8 onun uyku saati öncesinden haber veriyorum uyku saatin geldi diye cizgi flim izliyorsa kapatıyorum oyun oynuyorsa biraz daha oyniyim diyor tamam diyorum oynuyor sonrasında el yüz yıkanıyor tuvalete gidiyor üstünü değiştirip pijama giydiriyorum yanına uzanıyorum benimle uğraşıyor falan saklanıyor yatağın içine derken yanımda uyuyor sonra kalkıyorum 

Bence uyku saatini rutin haline getirmeniz lazım 

Hergun aynı saatte uyutmaya özen gösteriyorum 
(50 puan) tarafından
Anladım canım sağol sanırım belli saatlerde uyutmaya çalışırsam düzene girer inş sallamadan hiç uyumadığı içşn gözümde büyüyo ama bakalım
0 oy
(379 puan) tarafından
Ben 6 aylıkken başladım ama ne zaman başlanırsa başlansın eninde sonunda çocuk alışıyor. Emziriyordum yatırıyordum yanına da ben yatıyordum ağzımla burnumla oynarken uyuyordu. Şuan 25 aylık hala aynı emiyor yatıyor yanına da ben yatıyorum biraz sohbet ediyoruz uyuya kalıyor. Uyumak istemediği zamanlarda eğer saat çok geçse mecburen biraz ağlıyor kapıyı kapatıyorum çıkamıyor azcık ağlıyor yataktan iniyor her defasında alıp geri koyuyorum yatağa bu arada ben hep yanındayım sarılıyorum öpüyorum uyuması gerektiğini anlatıyorum o şekilde uyuyor. Başta biraz ağlayacaktır ama siz hep onu sarıp sarmalarsanız hemen adapte olur

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 244 göst.
0 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
11 cevap 247 göst.
15 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 469 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler