0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (883 puan) tarafından
Geçen gün baget aldırmıştım. Fırına sebzeli atıcam diye. Ama eşim bğyğm paketten almış 3kişiyiz. Niyetim ortadan bölmek yarısını şimdi yarısını sonra kullanırım diyordum ama son kullanma tarihi pazartesi son. Kardeşim de olursa yarın akşam sote yaparız biraz ayıklarız dedi. Tavuğu yiyeceğimis kadar ayırsam geri kalanı normal dolaba atsam çözük şekilde. Yarın kullansak bir şey olur mu acaba 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hiç. Bisey olmaz. Cnm bende öyle yapıyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
buzluğa koy o zaman bir şey olmaz 
(883 puan) tarafından
Ama çözüldü tekrar donsa sorun olmaz mı
tarafından
o zaman olmaz canım
0 oy
(7,890 puan) tarafından
Marketten donuk almadıysan son kullanma tarihi dolmadan dolaba atarsan eğer iki ay bile geçse tarihi bir şey olmaz çünkü dönük ürün 
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Kalanı buzluğa atıp sonra da kullanabilirsiniz canım 
0 oy
(5,993 puan) tarafından
Kız hiç birşeyde olmaz öyle yap gitsin 
0 oy
tarafından
Canim ustunde tazan tarih market dolaplarindaki dereceye gore olsn tarihtir buzluga girdigi zaman uzerindeki tarihin uzerine 6 hafta kadar daha eklenir diyodu bi doktordan dinlemistim youtubede tarihe takilma yani ama paket cikartip cozdurup yarisini alip tekrar buzluga atarsan  o sekilde bozukur tekrar buzluga atmak istiyosan cozdurmedne geri atcan ama sen diyosun ki yarisini bugub yapayim yarisini yarin yapayim alt dolaba koyayim diyosun hic bisey olmaz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
23 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,331 göst.
2 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rumeysa0196 (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 739 göst.
12 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 577 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,014 soru

24,394,911 cevap

349,642 kullanıcı

...